SASLUŠAN UBICA IZ USTANIČKE! Mladića ubo u srce, pa pobegao u apartman na Staru planinu
Foto: MUP

SASLUŠAN UBICA IZ USTANIČKE! Mladića ubo u srce, pa pobegao u apartman na Staru planinu

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Đorđe P. (32) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede M.K. usled kojih je on preminuo na licu mesta, a V.S. naneo lake telesne povrede.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupaMladić izboden u srce, iskrvario nasmrt Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu. Naredbom o sprovođenju istrage Đorđu P. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u sticaju sa krivičnim delom laka telesna povreda.

Sumnja se da je on 17. februara oko 3.55 časova u Ulici Grčića Milenka u društvu još jenog NN lica, nakon kraće rasprave sa M.K, izvadio nož i M.K. zadao ubode u grudi i stomak, nanevši mu tako tešku telesnu povredu opasnu po život, usled koje je preminuo na licu mesta.

00:27

Policija uhapsila Đ.P.

Đorđe P. je, kako se sumnja, oštećenom V.S. naneo posekotinu u predelu desne nadlaktice dok je pokušavao da odbrani M.K. Osumnjičeni i NN lice su se nakon toga udaljili u pravcu Ustaničke ulice. Efikasnim radom policije Đorđe P. je pronađen i uhapšen u jednom iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track