ČITULJE ZA ESKOBARA! Porodice i prijatelji Ranka Radoševića ostavljali potresne poruke: "Bio si ljudska veličina i ponos" (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, screenshot

godišnjica

ČITULJE ZA ESKOBARA! Porodice i prijatelji Ranka Radoševića ostavljali potresne poruke: "Bio si ljudska veličina i ponos" (FOTO)

Crna Hronika -

Pre tačno godinu dana izrešetan je vođa "nikšićko - kvartaškog klana", Ranko Radošević (53) zvani Eskobar, i to u restoranu na benzinskoj pumpi u Rušnju, a danas su za ubijenog Radoševića osvanule čitulje porodice i bliskih prijatelja.

Beogradske dnevne novine prepune su čitulja za Radoševića, a od njega su se, između ostalih, oprostili izvesni Zdravko, Dejan, Miljan, Nikola, Boban, Nikola, Tina, kao i celokupna Rankova porodica.

1 / 4 Foto: Kurir

Da podsetimo, Ranko Radošević namamljen je 9. marta 2023. u jutarnjim satima u kafić koji se nalazi na pumpi. Ranko je došao na dogovoreni sastanak sa čovekom koji je od njega trebalo da kupi automobil, ali su umesto kupca na zakazanu lokaciju stigli Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva koji su ga izrešetali. Stefan i Luka su pobegli sa mesta zločina, ali su ubrzo uhapšeni.

Njih dvojica su osumnjičeni da su počinili teško ubistvo u saizvršilaštvu u sticaju sa po jednim krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U optužnici se navodi da su njihovi saučesnici Marko Pjanović (28) iz Brčkog i Markova devojka Azra Š. (22) koji su kasnije uhapšeni u BiH i optuženi za krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Osumnjičenima je suđenje zakazano za 4. april u Višem sudu u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track