VEZALI JOJ OČI, DRŽALI PIŠTOLJ NA GLAVI Staricu u Obrenovcu tipovali, ušli kroz prozor dok je spavala: Potraga za lopovima u toku
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

VEZALI JOJ OČI, DRŽALI PIŠTOLJ NA GLAVI Staricu u Obrenovcu tipovali, ušli kroz prozor dok je spavala: Potraga za lopovima u toku

Crna Hronika -

Potraga za dvojicom lopova koji su, pre 3 dana, tačnije, 12. marta oko dva sata iza ponoći, opljačkali staricu V. V. (85) u Obrenovcu i dalje je u toku, a kako se nezvanično saznaje, veruje se da su je razbojnici tipovali.

Takođe se navodi da su ušli kroz prozor, dok je starica spavala.

"Starica je dala svoj iskaz, opisala kako se sve dogodilo. Oni su bili maskirani i imali su pištolje. Zaključeno je da su ušli kroz prozor dok je ona spavala, te nije ništa čula, dok je nisu probudili", kaže sagovornik iz istrage.

Oni su, podsetimo, pronašli novac koji je sakrila u regalu, a kako im to nije bilo dovoljno oni su je probudili. Vezali su joj oči, držali pištolj na glavi.

- Pretili su je da će je ubiti, ako ne izvadi još novca. Međutim, baka nije imala, pa je dala sav zlatni nakit. Srećom nisu je povredili- kaže naš izvor.

Pobegli su iz kuće, a njoj zaprettili da ne sme da zove policiju.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track