CEO ALEKSINAC TUGUJE ZBOG SMRTI TINEJDŽERKE: "Nedavno je njenu porodicu potresla još jedna tragedija, nju je to jako pogodilo"
Ilustracija, Foto: Petar Aleksić

tuga

CEO ALEKSINAC TUGUJE ZBOG SMRTI TINEJDŽERKE: "Nedavno je njenu porodicu potresla još jedna tragedija, nju je to jako pogodilo"

Crna Hronika -

Aleksincem danas vlada velika tuga nakon vesti da jedna tinejdžerka (18) preminula i da je još jedan mlad život ugašen.

Podsetimo, telo tinejdžerke pronađeno je u kući, a policija i tužilaštvo su obavili uviđaj, te je konstatovano da nema sumnjivih okolnosti oko ove smrti, odnosno nema sumnje da je reč o krivičnom delu.

- Devojčica je bila treći razred srednje škole i Aleksinčani je opisuju kao vrlo finu, normalnu mladu ženu koja je, nažalost, bila preosetljiva na svoje probleme - kažu njeni poznanici.

Kako dalje dodaju, "ona je bila tiha, vaspitana i dobra drugarica".

- Pored svega toga, ona je imala određene probleme s kojima nije mogla da se izbori. Imala je i stručnu pomoć, ali nažalost, desilo se šta se desilo. Poslednji u nizu udaraca za nju bila je nedavna smrt njenog ujaka, za koga je bila vezana. Čovek je iznenada preminuo, znamo da ju je to jako pogodilo - kažu sagovornici i dodaju da je ceo grad u suzama nakon ovog tragičnog događaja.

Podsetimo, telo devojke pronašao je čovek koji je živeo u njenoj kući kao podstanar.

- Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Ovde se po svemu sudeći radi o samoubistvu - dodaje je.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

00:20

Samoubistvo u SC Banjica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track