DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! DEVOJKA NAPALA 2 MILICAJKE: Čupala je jednu, lupila joj šamar, pretila i vređala: OSTAĆEŠ BEZ POSLA
Foto: Kurir

sraman napad

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! DEVOJKA NAPALA 2 MILICAJKE: Čupala je jednu, lupila joj šamar, pretila i vređala: OSTAĆEŠ BEZ POSLA

Crna Hronika -

Prava drama odigrala se juče u autobusu na liniji 72 na Novom Beogradu kada je jedna putnica (24) bez karte napala dve komunalne milicajke. Kako saznajemo jednu milicajka je čupala i udarila, a drugu je gurnula, vređala i pretila joj.

Kako Kurir saznaje, sve se dogodilo oko 8. 30 sati kada su I. T. i M.M., pripadnice Komunalne milicije, sa kontrolorom M. J. ušle u autobus na stajalištu Pariske komune.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

- Kontrolor je devojci koja je sedela zatražio da pokaže kartu, ali ona nije imala validnu kartu, pa je kontrolor pozvao komunalne milciajke. I. T. je tada od putnice zatražila kartu, a kako je ona nije imala, zatražila joj je ličnu kartu. Međutim, devojka se tada ražestila - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, devojka je ničim izazvana počela da vređa milicajku, govoreći "da ona poznaje načelnika i da će ostati bez posla, te da će policija doći po njih", a onda ju je i odgurnula od sebe.

- U želji da smiri strasti, druga milciajka, M. M., je prišla devojci, ali je ona tada nju uhvatila za kosu i počela da je čupa, a u jednom momentu joj je i udarila šamar, pa je i ogrebala - kaže nam izvor i dodaje da su milicajke tada obavestile svoju službu preko motorole da su napadnute, a za desetak minuta su kolege došle.

Beograd, prvi januar, puste ulice, GSP, autobus
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

- Međutim, putnica se ni tada nije smirila. Nastavila je da vređa i da preti, a ličnu kartu je odbila da pokaže, pa su milicajci bili prinuđeni da joj stave lisice na ruke i da je službenim kolima odvezu u policijsku stanicu Novi Beograd. Devojka je bila jako agresivna i sve vreme je pružala otpor - dodaje izvor.

O slučaju je obaveštena policija, a od svih aktera su uzete izjave i dalji rad na slučaju je u toku.

Bonus video:

02:57

GLASNA MUZIKA JE PROŠLOST U BEOGRADU! Radojičić: Komunalna milicija za vikend kontrolisala 600 objekata, pisali i KAZNE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track