Dunja Ilić saslušana jer je napala lekare!

Istraga protiv pevačice

Dunja Ilić saslušana jer je napala lekare!

Crna Hronika -
Mlada estradna zvezda osumnjičena da je krajem prošle godine pijana nasrnula na ekipu Hitne pomoći koja je došla da pomogne njenoj drugarici

BEOGRAD - Izgubila kontrolu.Mlada pevačica Dunja Ilić saslušana je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je prvog dana ove godine pijana napala medicinske tehničare Hitne pomoći koji su pružali pomoć njenoj drugarici!- Saslušanje je trajalo nešto duže od sata. Pevačica je došla u pratnji advokata i ispričala svoju verziju incidenta koji se dogodio u njenom stanu na Novom Beogradu 1. januara oko šest sati ujutru - kaže izvor Kurira.Sporni događaj zbio se kad je, posle burne novogodišnje noći, Dunjinoj drugarici pozlilo, pa je pevačica pozvala Hitnu pomoću.- Ekipa koja je stigla nije dozvolila Dunji Ilić da prisustvuje pregledu, pa je ona izgubila kontrolu. Počela je da viče, a na jednog od članova medicinske ekipe čak je i nasrnula i pocepala mu košulju! Radnik Hitne pomoći tada je pozvao policiju, koja je stigla u njen stan. Pevačica je privedena u stanicu, gde je provela nekoliko sati, i tada je utvrđeno da je i sama bila pod dejstvom alkohola - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Naš izvor navodi da Dunja Ilić na jučerašnjem saslušanju nije sporila da se incident dogodio, ali tvrdila je da ona nije kriva i da je nju radnik Hitne pomoći udario u glavu! Mlada pevačica juče nije bila dostupna ni na jednom od brojeva poznatih redakciji, ali o pomenutom incidentu nedavno je govorila gostujući u jednoj TV emisiji.- Mojoj drugarici nije bilo dobro. Zvala sam Hitnu pomoć sigurno deset puta. Kad su stigli, drugarica mi je rekla: „Molim te, nemoj da ideš“, ali lekari mi nisu dozvolili da ostanem. To me je strašno iznerviralo. Opsovala sam čoveka, a on me je udario u glavu! Pozvao je i policiju i vatrogasce, kao da sam terorista - ispričala je tada Dunja.

Sledi Danijelu VranićDunja Ilić nije prva pevačica koja je imala problem sa „uniformisanim službenicima“. Nedavno je pred istim sudom i njena koleginica Danijela Vranić osuđena na šest meseci, uslovno na dve godine zatvora, zbog napada na policajce.

Psovala i advokataDunji Ilić napad na medicinske tehničare nije jedini incident. Nedugo posle toga na Tviteru se pohvalila da je opsovala advokata i pocepala papire pred sudijom za prekršaje. Osim toga, pre nešto više od mesec dana navodno je pijana bežala od policije, pa udarila u drvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track