Maskirani razbojnik hara po Novoj Varoši

Četvrta žrtva

Maskirani razbojnik hara po Novoj Varoši

Crna Hronika -
Četvrta žrtva je Ljubica Rajić (62) iz sela Bistrica kojoj je, iz kuće u kojoj je sama živela, nepoznati razbojnik uz udarce pesnicama i pretnje, odneo sto evra i 1.000 dinara, koliko je imala kod sebe

NOVA VAROŠ - Opsežna potraga za maskiranim razbojnikom koji je poslednjih dana opljačkao četiri osobe u opštini Nova Varoš za sada nije dala rezultate i nastavlja se, rečeno je u Policijskoj upravi u Prijepolju.

Četvrta žrtva je Ljubica Rajić (62) iz sela Bistrica kojoj je, iz kuće u kojoj je sama živela, nepoznati razbojnik uz udarce pesnicama i pretnje, odneo sto evra i 1.000 dinara, koliko je imala kod sebe.

"Sinoć nešto pre ponoći, dok sam gledala TV, razbojnik je razvalio vrata i sa fantomkom na glavi uleteo u sobu. Udarajući me pesnicama, tražio je pare i pretio da će me ubiti", ispričala je novinarima Ljubica Rajić, koja je posle intervencije u novovaroškom Domu zdravlja, prebačena u bolnicu u Užicu.

Prethodna tri razbojništva dogodila su se pre par večeri u selu Negbina. Najpre je opljačkana i ostavljena vezana Danica Ćirović (74), a nekoliko sati kasnije i teško pokretni brat i sestra Momčilo (44) i Petra Bralović (41) iz istog sela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track