Promašio most, sleteo u Nišavu i poginuo

Saobraćajna nesreća

Promašio most, sleteo u Nišavu i poginuo

Crna Hronika -
Milan P. (29) iz Niša nastradao kada je automobil, kojim je upravljao Aleksandar S. (33), promašio most i završio u reci

NIŠ - Kobna brzina!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote poginuo je Milana P. (29) iz Niša, a tri osobe su povređene!

- Nesreća se dogodila kada je „fijat punto“, za čijim je volanom bio Aleksandar S. (33), jureći velikom brzinom od centra grada ka naselju Durlan, neposredno posle prolaska pored benzinske stanice „Tošić“, bukvalno promašio most na Nišavi!

Preletevši preko nasipa, automobil je sleteo sa bedema reke i u podnožju udario na asfaltnu pešačku stazu, a potom se dva puta pretumbao i upao u reku - rekao je naš sagovornik iz policije.

U tom momentu, najprisebniji je ostao Milovan Đorđević (29) iz Niša.- Iako i sam povređen i sa prelomom ključne kosti, povredom ruke i lica, on je uspeo da iz smrskanog „punta“, pre dolaska lekara, izvuče vozača Aleksandra Đ., a zatim je pomogao i Andriji S. (29), koji je zadobio samo lakše povrede.

Uspeo je da izvuče iz kola i Milana P. (29), ali on u tom trenutku nije davao znake života - ispričao je izvor Kurira.Ubrzo posle udesa Milovan Đ. je prebačen na Ortopedsku kliniku. Njegove povrede su, prema oceni dežurnog lekara

Predraga Pavlovića, teške, ali je van životne opasnosti i već za dan-dva može da izađe iz šok-sobe. - Vozač „punta“ Aleksandar S. povredio je kičmu i smešten je na Neurohiruršku kliniku. Orijentisan, stanje mu je stabilno i nalazi se van životne opasnosti - rekao je izvor Kurira.D. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track