Pop popadiji lupio šamar!

Batine sa blagoslovom

Pop popadiji lupio šamar!

Crna Hronika -
Protiv sveštenika Željka S. (33) iz Četereža kod Žabara podneta prekršajna prijava zbog sumnje da je napao suprugu Tatjanu S. (30)

POŽAREVAC - Tako to rade sveštena lica!Protiv sveštenika SPC Željka S. (33) iz Četereža kod Žabara policija je podnela prekršajnu prijavu zbog sumnje da je tukao suprugu Tatjanu S. (30)! Incident se odigrao u utorak oko 22.30 sati u parohijskom domu u porti Crkve Svete Petke u Četerežu, u kojem supružnici žive od prošle godine.- Željko i Tatjana su se posvađali, navodno zbog neraščišćenih porodičnih odnosa. Vređali su jedno drugo, nakon čega je pop ošamario ženu - kaže izvor Kurira iz istrage.Tatjana S. je, kako nezvanično saznajemo, policajcima rekla da nije očekivala da će svađa prerasti u fizički obračun.- Nakon što ju je suprug ošamario, odmah je pozvala policiju i prijavila slučaj - kazao je naš sagovornik.Nakon dolaska policajaca na lice mesta, situacija u parohijskom domu se smirila.- Tatjana nije imala vidljivih povreda, samo je bila besna i povređena - kaže izvor Kurira.Sveštenik Željko S. odgovaraće prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira.- Željko S. ranije nije imao sličnih ispada. Osim ovog incidenta, pop nikad nije prijavljivan zbog maltretiranja ili udaranja supruge. Zbog toga je šamar kvalifikovan kao prekršaj - kaže naš sagovornik.

Slično i pod RudnikomIncident sličan ovom, ali s težim posledicama, dogodio se u julu 2009. u selu Šilopaj podno Rudnika. Sveštenik V. Z. (55) tada je uhapšen zbog sumnje da je pretio ženi iz Kruševca. Protiv popa je pre privođenja već bila pokrenuta istraga zbog sumnje da je M. R. tukao i teško je povredio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track