ŽRTVA SILOVANJA: Vrištala sam, ali niko me nije čuo

Žrtva silovanja u policiji

ŽRTVA SILOVANJA: Vrištala sam, ali niko me nije čuo

Crna Hronika -
Nadala sam da će neko naići i izbaviti me, ispričala je P. K. (29), koju je u noći između 1. i 2. januara u javnoj garaži silovao maskirani manijak naoružan nožem

BEOGRAD - Istraga!Maskirani manijak me je pretukao i primorao da ga oralno zadovoljim! Potom me je silovao, a ja to nisam mogla da sprečim. Držao mi je ruku preko usta, pretio mi nožem... Bila sam bespomoćna, ali nadala sam se da će neko naići i izbaviti me... Vrisnula bih kad bi mi oslobodio usta, ali moje jauke niko nije čuo...Ovo je, kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju u policiji izjavila P. K. (29), koja je u noći između 1. i 2. januara silovana u javnoj garaži u centru Beograda. Devojka je i dalje mnogo potresena, a zbog šoka u kojem se nalazi jedva da može da govori.- P. K. je plačući ispričala da je te noći bila s dečkom u gradu. Mladića je kasnije odvezla kući i vratila se u grad. Automobil je parkirala u garaži u Makedonskoj ulici, pošto je u jednom od obližnjih kafića bila na reprizi dočeka Nove godine - kaže izvor Kurira iz policije.Kad je oko tri sata ujutru krenula kući i prišla vozilu, P. K. je presreo napadač s fantomkom na glavi.- Dok je otključavala automobil, manijak ju je napao! Udarao ju je pesnicama i ugurao na mesto vozača! Sve vreme je u ruci držao nož! Stavio joj ga je pod grlo a onda je seksualno zlostavljao - kaže naš izvor.Policija pretpostavlja da je naoružani silovatelj duže vreme pratio žrtvu.- Manijak je očigledno tu noć imao nameru nekog da zlostavlja, zbog čega je i bio maskiran i imao nož. Trenutno se pregledaju snimci sigurnosnih kamera sa kafića i banaka u blizini garaže, kako bi se utvrdilo da li je napadač eventualno snimljen - kaže izvor Kurira.

Ilustracija - Foto: Nemanja Pančić
Ilustracija - Foto: Nemanja Pančić

Radnici ništa nisu čuliZaposleni u garaži u Makedonskoj ulici na saslušanju u policiji rekli su da u noći kad je P. K. silovana nisu ništa čuli ni videli.- Izjavili su da nisu čuli da neko zapomaže. Garaža radi ceo dan i noć, a zaposleni su smešteni u čuvarskoj kućici. Nažalost, garaža nije obezbeđena video-nadzorom, tako da ne postoji snimak silovanja - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track