UHAPŠENI: Razbojnici opljačkali 80-godišnjeg starca

Nisu daleko stigli

UHAPŠENI: Razbojnici opljačkali 80-godišnjeg starca

Crna Hronika -
M.A. (34) iz Zrenjanina, M.K. (37) iz Sombora, U.B. (38) iz Opštine Žitište i pomenuti R.T. kroz prozor ušli u kuću jednog 81-godišnjeg Novosađanina, vezali ga, zatim izvršili premetačinu njegovog stana i ukrali novac u domaćoj i stranoj valuti i zlatan nakit

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija je odredila meru zadržavanja R.T. (23), iz okoline Zrenjanina, zbog osnovane sumnje da je izvršio dva krivična dela razbojništvo, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju osnovano se sumnja da su M.A. (34) iz Zrenjanina, M.K. (37) iz Sombora, U.B. (38) iz Opštine Žitište i pomenuti R.T. kroz prozor ušli u kuću jednog 81-godišnjeg Novosađanina, vezali ga, zatim izvršili premetačinu njegovog stana i ukrali novac u domaćoj i stranoj valuti i zlatan nakit.

"Starca, kojeg su ostavili vezanog, prijatelj je pronašao posle dva dana i prijavio slučaj policiji", kaže se u saopštenju PU Novi Sad i dodaje da se njih četvorica terete za još jedno razbojništvo u Žitištu, koje su izvršili na sličan način.

Osumnjičeni R.T. biće doveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu na saslušanje, a ostala trojica osumnjičenih procesuirana su pred istražnim organima u Zrenjaninu i Somboru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track