Uhapšen u švercu cigareta vrednih 1.700.000 dinara

Novi Pazar

Uhapšen u švercu cigareta vrednih 1.700.000 dinara

Crna Hronika -
Osumnjičeni je posle kraće policijske potere uhapšen, a u vozilu policija je pronašla 1.236 boksova cigareta bez dokumentacije vredne oko 1.700.000 dinara

NOVI PAZAR- Radeći na suzbijanju i sprečavanju šverca akcizne robe, službenici Policijske uprave u Novom Pazaru odredili su meru zadržavanja do 48 časova G.K. (42) iz Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina.Takođe, kako je saopštila policijska uprava u Novom Pazaru, G.K. je zadržan i zbog ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i falsifikovanje isprave.

U saopštenju se navodi da je u ponedeljak oko 11.30 časova G.K. u mestu Vučiniće nije hteo da zaustavi vozilo i stane na znak policijskog službenika, već je produžio u pravcu Duge Poljane, gde ga je policija sustigla i zaustavila.

Prilikom pregleda vozila policija je pronašla 1.236 boksova cigareta marke "Marble", bez potrebne prateće dokumentacije, instaliranu radio stanicu i utvrdila da su na vozilu registarske oznake koje su otuđene na području Beograda.

Vrednost oduzete robe je oko 1.500.000 dinara.

Istoga dana, oko 12.00 časova policija je u jednoj garaži na teritoriji opštine Tutin, pronašla 30 paketa u kojima se nalazilo 1.500 boksova ciagreta marke "Marble", bez potrebne dokumentacije, ukupne vrednosti od oko 1.700.000 dinara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track