UBIO SE: Hrvat pucao na brata, oteo sestru, pa presudio sebi
Foto: 24sata.hr

Drama u Plitvicama okončana tragedijom

UBIO SE: Hrvat pucao na brata, oteo sestru, pa presudio sebi

Crna Hronika -
Oko 13.40 sati policija je dobila dojavu o porodičnom nasilju, a višesatni pregovori završili tragedijom

JALOVI KLANAC - Muškarac koji je u kući u Rakovici na Plitvicama verojatno zarobio svoju sestru ubio se hicem u glavu. Nitko drugi nije povređen.Oko 13.40 sati policija je dobila dojavu o porodičnom nasilju, a višesatni pregovori završili su tragedijom. U kući je osim Pave Špoljarića, koji se ubio bila i njegova sestra. Policija nije mogla službeno da potvrdi da li ju je oteo ili je ostala s njim dobrovoljno.

"Prijateljica me nazvala i rekla da se nešto čudno događa. Čuli su se pucnjevi, rekao je čitalac koji je u utorak oko 13.30 video dramu u mestu Jelov Klanac u opštini Rakovica kraj Plitvičkih jezera, piše hrvatski portal 24 sata. Rekao je da se muškarac zabarikadirao u prizemlju kuće koja se nalazi u središtu mesta, blizu škole u kojoj, srećom, nije bilo dece jer je nastava već bila završila.

U utorak poslepodne u Rakovici kod Plitvičkih jezera došlo je do pucnjave tokom porodičnog nasilja. Muškarac, hrvatski ratni veteran, je navodno pucao u svog brata, dok sestru drži kao taoca.

Pucnjava u Jalovom Klancu u opštini Rakovica, prema podacima iz karlovačke policije, dogodila se u 13 sati i 40 minuta. Prema nezvaničnim informacijama, jedan muškarac sukobio se sa svojim bratom u koga je i pucao, a zatim se zatvorio u kuću, držeći svoju sestru zaključanu.

Drama se odvija u blizini osnovne škole u kojoj, srećom, nema dece jer se nastava završila.

Nezvanično se saznaje da se muškarac posvađao sa dvojcom braće. Nakon što je zapucao na jednog, njegov drugi brat je pobegao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track