Lažnom pljačkom pokušala prikriti manjak u kasi
Foto: Kurir

Laž se ne isplati

Lažnom pljačkom pokušala prikriti manjak u kasi

Crna Hronika -
Nakon poligrafskog ispitivanja i ponovnog razgovora, osumnjičena je priznala da je lažno prijavila da je nad njom izvršeno razbojništvo, zbog toga što je prilikom rada u kladionici "Soker" napravila manjak u iznosu od 160.000 dinara

BEOGRAD - Pripadnici Policijske uprave u Smederevu podneli su u Velikoj Plani krivičnu prijavu protiv Slađane D. (34), zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo lažno prijavljivanje.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičena je 4. marta prijavila policiji u Velikoj Plani da je nad njom izvršeno razbojništvo tako što je nepoznati izvršilac, nakon što ju je udario, pretio nožem i gurnuo je na trotoar, a zatim iz njene torbe uzeo novčanik sa 160.000 dinara pazara iz kladionice "Soker", gde je zaposlena.

Ona je, kako se dodaje, policiji dala i opis napadača, za koji se ispostavilo da je sumnjiv i da policijske inspektore ne vodi ka identifikaciji razbojnika.

"Nakon poligrafskog ispitivanja i ponovnog razgovora, osumnjičena je priznala da je lažno prijavila da je nad njom izvršeno razbojništvo, zbog toga što je prilikom rada u kladionici "Soker" napravila manjak u iznosu od 160.000 dinara", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se objašnjava da je ona, pošto se svaki manjak nadoknađuje naplatom od radnika, odlučila da lažno prijavi da je nad njom izvršeno razbojništvo, kako ne bi bilo moguće da se od nje i ostalih radnika nadoknadi novac.Krivična prijava će u redovnom postupku biti podneta Osnovnom tužilaštvu u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track