GLEDAO ME U OČI NA SAMRTI: Ubili su mi brata dok me branio!
Foto: Nemanja Pančić

Tragedija kod Valjeva

GLEDAO ME U OČI NA SAMRTI: Ubili su mi brata dok me branio!

Crna Hronika -
Zauvek ću pamtiti njegov pogled dok je umirao, kroz suze je rekla Zorica, čijeg je brata Milana Živanovića (23) usmrtio Darko B. (29). Priveden i Ivan M. (21)

VALJEVO - Nezapamćen zločin!Milan Živanović (23) iz Osečine brutalno je ubijen juče ujutro dok je pokušavao da zaštiti sestru Zoricu (32) od napadača! Zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen Darko B. (29), a zajedno s njim priveden je i Ivan M. (21), koji je učestvovao u kobnoj tuči.Tragedija se dogodila nakon žurke u kući Ivana M.- U jednom momentu došlo je do svađe između Milana i Darka i tada je Milan sa sestrom napustio Ivanovu kuću, a za njima su krenuli Darko i Ivan - saznajemo od izvora bliskog istrazi.Dvojica napadača sustigla su Zoricu i jedan od njih je uhvatio devojku za ruku.- Brat se vratio da me spase, ali tada ga je Darko ubo nožem! Uspeo je da napravi još desetak koraka i onda je pao i više nije ustajao. Oni su ga udarali po glavi i stomaku i nisu prestajali... Njega su tukli, a meni su pretili da će isto da mi učine ako išta kažem policiji - jedva je, kroz suze, ispričala Zorica, na kojoj su takođe bili vidljivi tragovi batina koje je dobila.- Htela sam da ga odbranim... Zauvek ću pamtiti njegov pogled! Nemoćno me gledao, ali nije imao snage da išta kaže... - rekla je Zorica, dok su se jecaji i leleci majke Miroslave prolamali dvorištem.- Sine moj, ko će sada sestru da ti brani!? Šta će majka bez tebe? Vodi me, da i ja umrem...Milanovi prijatelji kažu da ništa nije nagoveštavalo tragediju.- U subotu uveče je osmoro mladića i devojaka bilo u kafiću, a odatle su otišli kod Ivana. Tamo su sedeli i šalili se sve dok u jednom momentu Darko nije počeo da vitla kuhinjskim nožem! Svi su se razbežali, Zorica i Milan su potrčali ka kući, ali su Darko i Ivan krenuli za njima - priča prijatelj nastradalog mladića.Zorica je, kako kaže, bila sporija od brata i nju je Darko sustigao.- Uhvatio ju je za ruku i povukao. Milan se okrenuo i vratio do njih. Pokušao je da zaštiti sestru, ali ga je ubo. Čuo sam Zoricu kako vrišti i doziva nekog da pomogne njenom bratu! Međutim, Milan je umro na putu do bolnice - ispričao je mladićev prijatelj.

Na Zorici vidljivi tragovi batina koje je dobila
Na Zorici vidljivi tragovi batina koje je dobila

Rođaci pokušavaju da uteše majku Miroslavu
Rođaci pokušavaju da uteše majku Miroslavu

Milan bio mladić za primerMeštani Osečine za pokojnog Milana imaju samo reči hvale. Kažu da je bio dobar mladić iz poštene i vredne porodice, a i sam je radio u preduzeću „Podgorina fruht“ u Osečini. Uhapšeni Darko B., kako kažu, ranije je bio problematičan i nedavno je izašao s odsluženja zatvorske kazne.

IVAN M. i DARKO B.
IVAN M. i DARKO B.

Otac: Tukli su ga kao keraU dvorištu porodične kuće Živanovića, gde je Milan živeo sa sestrom Zoricom, juče se okupio veliki broj rođaka i prijatelja.- Ubili su mi sina, tukli su ga kao kera, a ćerku su mi upropastili! Nije im dovoljno to što su ga uboli, nego su ga tukli i onako mrtvog i nepokretnog. Unakazili su ga... Šta ću ja sad bez njega - neutešno je plakao otac Živko.

Ne znam šta je biloReporteri Kurira zakucali su i na vrata kuće Ivana M., a otvorio je jedan mladić.- Ne znamo šta se desilo, roditelji nisu bili kod kuće - bilo je sve što je rekao pre nego što je zatvorio vrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track