EGZIBICIONISTA U PG: Spuštenih gaća plaši ljude po parku

Strah u Podgorici

EGZIBICIONISTA U PG: Spuštenih gaća plaši ljude po parku

Crna Hronika -
Često menja lolkacije, a na Gorici se obično pojavi oko podneva. Videli smo ga drug i ja na Gorici po 13.30 časova. Sakrili smo se i pozvali policiju, rekao je očevidac Miloš Jovanović

PODGORICA – Uplašeni građani prijavili su policiji da su u centru Podgorice uočili proćelavog muškarca starog oko četrdesetak godina, koji već danima uznemirava prolaznike iskačući ispred njih sa spuštenim gaćama na poznatom šetalištu Podgorica.

Neki su izjavili da su ga čak videli kako masturbira na livadi, ali policija izgleda nehaje za to što on brdu Gorica onaniše kad ugleda bilo kog prolaznika.

Često menja lolkacije, a na Gorici se obično pojavi oko podneva. Videli smo ga drug i ja na Gorici po 13.30 časova. Sakrili smo se i pozvali policiju, i rekao sam im da pošalju više policajaca kako im ne bi pobegao, ali je žena koja se javila na telefon rekla da on imaju važnijeg posla, izjavio je očevidac Miloš Jovanović i dodao da je 20 minuta kasnije od poziva ponovo pozvao policiju, ali sum u oni prekinuli vezu.

Sličan susret sa razgaćenim egzibicionisma imala je I jedna žena koja se žalila kako ju je jurio goli muškaraca, a policajci sup o Jovanovićevim rečima tek došli za 45 minuta. Policajci su se malo prošetali po livadi gde je stajao egzibisionista, a zatim otišli.

"Prvi put kada sam ga vidio nisam obraćao pažnju, dok nisam video da skida gaće, a onda je legao i počeo da masturbira. Kada sam potrčao i malo odmakao da ga ne gledam, okrenuo sam se i video da trči za mnom. Često menja lokacije, a obično je tamo negde oko podneva. Jedan drug mi je kazao da mu se jedna žena sva zadihana žalila kako je juri neki goli čovek. Kada je otišao da vidi o čemu se radi, video je manijaka kako beži u suprotnom smeru”, kazao je Jovanović.

Jovanović tvrdi da proćelavi muškarac nosi torbicu. On sumnja da je i naoružan, jer rukom krene ka torbici kada god neko pokuša da mu se približi. Jovanović upozorava da je opasan za sve šetače.

"Moje drugarice slikale su se na Gorici tačno na mestu gdje često gledam tog manijaka. Kada sam ih upozorio, samo su se nasmejale misleći da se šalim. Tamo šetaju deca, stariji ljudi, ko zna šta bi sve mogao učiniti", kazao je Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track