POBEGAO: Dača Ikodinović imao sudar pa napustio mesto nesreće!
Foto: Damir Dervisagic

POBEGULJA bivši vaterpolista napustio mesto nesreće

POBEGAO: Dača Ikodinović imao sudar pa napustio mesto nesreće!

Crna Hronika -
Bivši muž Nataše Bekvalac zakucao se svojim BMW-om u „audi“, ali nije sačekao uviđaj, tvrde očevici sudara

BEOGRAD - Bolje je plivao nego što vozi!Poznati vaterpolista i bivši muž Nataše Bekvalac Danilo Dača Ikodinović (37) juče oko 19 sati izazvao je saobraćajnu nesreću na uglu Hadži Milentijeve ulice i Petra Kočića na Vračaru i pobegao s lica mesta, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.Izjave svedokaU sudaru njegovog BMW-a i „audija“ niko nije povređen, ali je vozač drugog automobila zbog materijalne štete pozvao policiju. Obavljen je uviđaj, pa se očekuje da u istrazi bude utvrđeno zbog čega je i kako došlo do sudara, kao i da li je poznati vaterpolista krivac u ovoj saobraćajnoj nezgodi.- Došlo je do sudara BMW-a u kome je bio Danilo Ikodinović i „audija“. Ikodinović je odmah napustio lice mesta - izjavili su očevici, a saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.Podsetimo, Ikodinović je 27. juna 2008. godine vozeći motocikl na magistrali Zrenjanin - Novi Sad doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen. Istraga je tada utvrdila da je Ikodinović skrivio udes jer je prebrzo vozio. On je, naime, otpozadi udario u „juga“ koji je propisno započeo preticanje traktora, a svedoci udesa bili su šokirani kako je tadašnji muž Nataše Bekvalac uopšte preživeo.Jedva mu spasli rukuIkodinović je nekoliko nedelja bio u komi i samo zahvaljujući nadljudskim naporima lekara Kliničkog centra Vojvodine spasena mu je desna ruka. Još u Novom Sadu Dača je nekoliko puta operisan, a kasnije je odlazio i u Francusku na hirurške intervencije.Godinu dana posle nesreće za naš list je izjavio:- Trudim se da živim najnormalnije, ali teško da ću ikad zaboraviti to što se desilo. Ipak, ja nosim ovu ruku sa sobom, nosim svoj krst, ali dajem sve od sebe da život koji vodim bude najsličniji normalnom.

Dača preko Tvitera objavio sliku vozila

Skoro 19 časova posle nesreće na Twiteru oglasio se i Dača Ikodinović sa ironičnim tvitom: " Ovako izgleda auto čoveka, koji je izazvao saobraćajnu nezgodu i pobegao, saobraćajnu nezgodu??????", objavio je Ikodinović a ispod tvita priložio i sliku vozila

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Dačin mobilni nedostupan♦ U želji da proverimo informaciju o sudaru zvali smo Danila Ikodinovića, ali je njegov telefon bio nedostupan. Poslali smo mu i SMS, na koji nije odgovorio do zaključenja ovog broja Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track