NEVEROVATNO: Pokrali šrafove sa železničkih šina

Loeskovac

NEVEROVATNO: Pokrali šrafove sa železničkih šina

Crna Hronika -
F. A. (22) i S.K. (27) iz Leskovca se terete da su 8. maja u leskovačkom naselju Podrum sa železničke pruge skinuli i prisvojli 65 sigurnosnih šrafova za učrvšćivanje šina

LESKOVAC - Leskovačka policija saopštila je danas da je uhapsila dve osobe koje su sa železničke pruge skinuli 65 sigurnosnih šrafova.

Istražnom sudiji Osnovnog suda privedeni su F. A. (22) i S.K. (27) iz Leskovca zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe, navodi se u saopštenju.

Oni se terete da su 8. maja u leskovačkom naselju Podrum sa železničke pruge skinuli i prisvojli 65 sigurnosnih šrafova za učrvšćivanje šina.

Policijski službenici su ih zatekli na licu mesta i priveli, a sigurnosni šrafovi su vraćeni predstavniku "Železnica Srbije".Železnički saobraćaj u pravcu Vranja iz bezbednosnih razloga bio je u prekidu oko 60 minuta, navodi se u saopštenju.

Leskovačka policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu, F.A. (22) i S.K. (27) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađe.

Oni se terete da su 8. maja ove godine oko 15,30 časova u Leskovcu u naselju Podrum sa železničke pruge skinuli i prisvojli 65 sigurnosna šrafa za učrvšćivanje šina.

Policijski službenici su ih zatekli na lice mesta i priveli u službene prostorije.

Sigurnosni šrafovi su vraćeni predstavniku AD Železnica Srbije .Železnički saobraćaj u pravcu Vranja iz bezbednosnih razloga je bio u prekidu oko 60 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track