Uhapšeni razbojnici koji su maltretirali staricu iz Barlova

Akcija policije

Uhapšeni razbojnici koji su maltretirali staricu iz Barlova

Crna Hronika -
Pljačkaši su staricu (84) udarili letvom u glavu, šutirali je i maltretirali, a zatm je skinuli golu pokušavajući da joj iznude novac

KURŠUMLIJA - Kuršumlijska policija je efikasnom akcijom uhapsila Ž.A. (24) iz Prokuplja i M.P. (28) iz okoline Kuršumlije, koji su zajedno sa već uhapšenim D.P. zlostavljali staricu u selu Barlovu. Kako saznajemo razbojnici su priznali delo.

Prema nezvaničnim informacijama razbojnici su u kuću osamdesetčetvorogodišnje starice, koja živi sama, upali tako što su razbili prozor.

Kada su ušli u kuću udarili su je prvo letvom u glavu, a zatim su je šutirali i maltretirali tražeći novac. Kurir je već pisao da su manijaci na kraju svukli staricu golu pokušavajući da iznude novac.

Međutim, kako saznajemo, starica nije imala novac, pa su razbojnici uzeli dva kilograma šećera, dve flaše kuvanog paradajza i dve tegle paprike i otišli. Preplašena starica se oporavila tek ujutru i prijavila razbojnike policiji.

Policija je uhapšenim manijacima odredila zadržavanje do 48 sati i u tom roku će uz odgovarajuću prijavu biti privedeni istražnom sudiji.(M.Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja