INTERPOLOVA POTERNICA: Uhapšena zbog utaje poreza u Bijeljini!

INTERPOLOVA POTERNICA: Uhapšena zbog utaje poreza u Bijeljini!

Crna Hronika -
N. P. (60) iz Kragujevca se potražuje zbog sumnje da je izbegkla plaćanje poreza, a S.I. iz Beograda se potražuje zbog trgovine narkoticima

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je, na graničnom prelazu Dračenovac, dvoje državljana Srbije, za kojima su bile raspisane poternice Interpola, saopšteno je u Podgorici.

Uprava policije Crne Gore je navela da je uhapšena N. P. (60) iz Kragujevca i S. I. (39) iz Beograda, koje potražuju pravosudni organi Republike Srpske, odnosno Nemačke.

N. P. se potražuje radi obezbeđenja prisustva u krivičnom postupku koji se protiv nje vodi pred Osnovnim sudom u Bijeljini, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično delo izbegavanje poreza i doprinosa , saopštila je crnogorska policija.

Dodaje se da je međunarodna poternica za S. I. raspisana zbog obezbeđenja prisustva u krivičnom postupku, koji se protiv njega vodi pred Osnovnim sudom u Frajburgu, zbog osnovane sumnje da je pocinio krivično delo trgovina opojnim drogama.Crnogorska policija je navela da su N. P i S. I. privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Bijelom Polju, koji im je odredio ekstradicioni pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track