SLETEO AUTOM MEĐU KUPAČE: Opel pao na ulcinjsku plažu!

Nesvakidašnja nezgoda

SLETEO AUTOM MEĐU KUPAČE: Opel pao na ulcinjsku plažu!

Crna Hronika -
Vozilo je sa visine od 10 metara palo na bok, i to na metar od ploče na kojoj često ima puno ljudi

ULCINJ – Sreća u nesreći!

Nesvakidašnja saobraćajna nesreća dogodila se kada se Zećir Bajrami (60) terenskim vozilom „opel frontera“ sunovratio sa puta na punu plažu Liman 2 u Ulcinju.

Bajrami je u udesu polomio rebra. Prebačen je u barsku bolnicu, gde je hospitalizovan. Meštani su ga izneli iz džipa, a vozilom hitne pomoći prevezen je prvo u službu hitne pomoći u Ulcinju, gdje su mu konstatovane povrede. Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom zato što mu je pozlilo u toku vožnje.

Vozilo je oko 16.40 sati, sa visine od 10 metara palo na bok, i to na metar od ploče na kojoj često ima puno ljudi.

- Prosto je neverovatno da niko nije povređen. Hvala bogu da niko nije bio na tim stenama. Danas je voda bila dosta hladna i zbog toga se u momentu nesreće niko tu nije nalazio. Inače, tu se uvek igraju deca – rekla je meštanka koja svaki dan dolazi na ovu plažu.

Bajrami je bio sam u vozilu i kretao se iz pravca Starog grada prema svojoj kući koja se nalazi u Limanu 3.

Pošto je „frontera“ švajcarskih tablica sletela na plažu, ubrzo su na mesto događaja došle policija i Služba zaštite i spašavanja.

Donji put u Limanu 2 skoro čitavom dužinom nije osiguran. Samo u delu iznad plaže Liman 1 stavljena je bankina koja na nekim delovima visi i metar od puta.

- Godinama molim da se na ovaj put postavi bankina ili neki sigurnosni zid, ali niko me ne čuje. Da li treba neko da pogine da bi se nešto uradilo po tom pitanju – pita se Predrag Klikovac, zakupac plaže Liman 2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track