Uhapšene ubice Nikole Bojovića?!

Saslušanje u Budvi

Uhapšene ubice Nikole Bojovića?!

Crna Hronika -
Saslušanje Miloša Delibašića počelo je u Budvi, a on je prema prvim informacijama u likvidaciji Nikole Bojovića bio samo logistička pomoć pravim likvidatorima

BUDVA - Kriminalna grupa uhapšenog Miloša Delibašića (29) zbog sumnje da su početkom jula ubili Miloša Vidakovića (28), prema operativnim saznanjima policije, nezvanično stoji iza surove likvidacije Nikole Bojovića rođenog brata Luke Bojovića u aprilu ove godine.

U Beogradu u utorak su uhapšena četvorica momaka, a u Crnoj Gori još jedan.

Delibašićevo saslušanje počelo je danas u Budvi oko 14 sati., a Delibašić je, navodno, u likvidaciji Bojovića bio samo logistička pomoć.Tokom hapšenja kod Delibašića je nađen pištolj zamotan u peškiru, a direktori srpske i crnogorske policije kazali su da je Delibašić priveden u okviru istrage ubistva Pančevca ali i naglasili da bi uskoro mogla biti rešena još tri ubistva.Uhapšeni Miloš Delibašić, član je razbojničke grupe Branislava Đekića, koja je poznata po brojnim pljačkama, otimačinama i planiranju razbojničkih akcija. Delibašić je kao član te grupe osuđen krajem 2011. godine na šest godina robije jer je 12. juna 2008. godine učestvovao u spektakularnoj pljački zlatare “Izrael dajmond centar“ u Kolarčevoj ulici u Beogradu, kada je odnet nakit vredan skoro tri miliona evra.

On je optuživan i da je sa Slavišom Novakovićem i Goranom Bojanićem učestvovao u pljački 13 miliona dinara kada su u martu 2008. godine presreli vozilo za transport novca na Dorćolu. Tada je saopšteno da je pljačkama iz zatvora rukovodio Đekić, koji je krajem 2010. godine osuđen na 10 godina zatvora jer je njegova grupa organizovala pljačku vozila “PTT saobraćaja” u martu 2008. godine u Beogradu, iz kojeg su oteli više od 21 milion dinara. Na višegodišnje kazne osuđeni su Radisav Višnjić, Srđan Janković, Dragan Novaković, Nikola Petković i Vesna Krstić.

Podsećamo da je 29. aprila Nikola Bojović, izrešetan oko 07.05 časova u Ulici Carice Milice u Beogradu.

On je zbog više prostrelnih rana preminuo na odeljenju za reanimaciju Urgentnog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track