Vozač s pištoljem trebalo da vozi decu

Čačak

Vozač s pištoljem trebalo da vozi decu

Crna Hronika -
Policija je intervenisala kada je jedan putnik prijavio da ga je vozač autobusa B.S. maltretirao i pretio pištoljem dok su putovali iz Beograda u Čačak

ČAČAK - Čačanska policija saopštila je danas da je uhapšen vozač autobusa B.S. iz Velike Moštanice, pošto ga je jedan putnik prijavio zbog maltretiranja u autobusu.

Policija je intervenisala kada je jedan putnik prijavio da ga je vozač autobusa B.S. maltretirao i pretio pištoljem dok su putovali iz Beograda u Čačak, navodi se u saopštenju policije.

Od vozača autobusa policija je oduzela pištolj i nastavlja rad na utvrđivanju činjenica. B.S. će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku uz krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Direktor Predškolske ustanove "Radost" iz Čačka, Vera Jovanović izjavila je da je, prema njenim saznajima, interventna policija zaustavila posle ponoći zaustavila jedan od Lastinih autobusa koji je trebalo da prevozi decu na letovanje u Ulcinj.Prema njenim rečima, jedan autobus je pregledan, a vozač priveden iz njoj nepoznatih razloga.Ona je rekla i da su svi autobusi koji prevoze decu bili jutros 2,30 časova na poligonu kod restorana Lovac, da su urađeni kontrolni pregledi vozila, nakon čega su krenuli put vrtića, gde su preuzeli decu i pomoćno osoblje, a potom je u Parmencu formirana kolona", navela je ona, dodajući da mališani bezbedno putuju.Prema njenim rečima, za sada nema nikakvih problema, a deca će u planiranom vremenu stići u Ulcinj, tako da roditelji mogu biti bezbrižni. Jovanovićeva, tvrdi da niko ništa nije znao o hapšenju vozača, jer je sve teklo po protokolu, te da je ova saznanja o njegovom privođenju dobila u toku dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track