PORODIČNO NASILJE: Udarala muža čekićem jer ju je terao da se ubije!
Foto: Shutterstock

Branila se i dobila krivičnu prijavu

PORODIČNO NASILJE: Udarala muža čekićem jer ju je terao da se ubije!

Crna Hronika -
A. S. (35) privedena u policiju zato što je teško povredila N. S. (36), koji je od nje tražio da se obesi i ostavi mu decu ; Nesrećna žena rekla je da više nije mogla da trpi njegovo iživljavanje

NIŠ - Nije više mogla da trpi iživljavanje.Protiv A. S. (35) podneta je krivična prijava zato što je čekićem teško povredila muža N. S. (36) u njihovoj porodičnoj kući u Nišu. Kako saznajemo, ona ga je nekoliko puta udarila u glavu zbog toga što ju je terao da izvrši samoubistvo, ali da prethodno napiše oproštajno pismo u kojem mu ostavlja na čuvanje njihovu decu!N. S. je s teškim povredama prebačen na lečenje u Neurohiruršku kliniku, a nesrećna žena privedena je u policiju, gde je priznala da ga je napala.- Nisam više mogla da izdržim njegovo maltretiranje. Danima je tražio da se ubijem. Kad sam rekla da neću, počeo je da se iživljava na meni još više. Plašila sam se da će me na kraju on ubiti i zbog toga sam ga udarala čekićem - rekla je A. S. inspektorima na saslušanju, nakon čega je puštena da se brani sa slobode. N. S. i A. S. su godinama imali probleme u braku. Pre nekog vremena podneli su zahtev za razvod.- N. je pre godinu dana napustio zajednički stan. Međutim, pre desetak dana odlučio je da se ipak vrati kod žene i dece, pa se ponovo uselio. Ona se protivila, ali nije vredelo jer je taj stan zajednička imovina - priča izvor Kurira iz istrage. Njihove svađe su se tada nastavile. N. ju je stalno napadao i tražio od nje da odobri da se on brine o deci posle razvoda.- Rekao joj je da se ni po koju cenu neće odreći dece i da bi zbog toga najbolje bilo da se ubije vešanjem, u čemu će joj on pomoći. Obećao je da će joj doneti omču i otići u grad - priča naš sagovornik.A. više nije mogla da izdrži njegovo iživljavanje, pa je počela da piše oproštajno pismo. Napisala je pola pisma, a zatim mu rekla da je vrlo umorna i da će otići da se odmori.- I on je otišao da spava. Kad je primetila da je zaspao, udarila ga je čekićem nekoliko puta u glavu. N. je uspeo je da ustane i da se odveze u bolnicu - kaže naš izvor.

Neću da komentarišemN. S. nije želeo da komentariše napad.- Ne sada, možda neki drugi put - kazao je povređeni muž.Ni porodica njegove supruge nije želela da išta komentariše jer, kako su rekli, žele da izbegnu dodatno uznemirenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track