MITO: Saobraćajci pali zbog hiljadarke

Privedena tri policajca

MITO: Saobraćajci pali zbog hiljadarke

Crna Hronika -
Uzimali su različite iznose, od 500 do 3.000 dinara, ali je bilo podmićivanja i u evrima. U najvećem broju slučajeva tarifa je bila 1.000 dinara. Posle višemesečnog praćenja njih su pohapsili pripadnici Sektora unutrašnje kontrole - kaže naš izvor iz istrage

NIŠ - Uhvaćeni na delu.Saobraćajci Vasa A. (43), Branimir J. (43) i Miloš D. (23) uhapšeni su u trenutku kada su na auto-putu ka Nišu uzimali mito od vozača.

Njih trojica su, kako saznajemo, kontrolisali saobraćaj na niškim raskrsnicama i od počinilaca prekršaja uzimali novac da ih ne bi kažnjavali.- Uzimali su različite iznose, od 500 do 3.000 dinara, ali je bilo podmićivanja i u evrima. U najvećem broju slučajeva tarifa je bila 1.000 dinara. Posle višemesečnog praćenja njih su pohapsili pripadnici Sektora unutrašnje kontrole - kaže naš izvor iz istrage.Tamara Savić Cvetanović, portparol Višeg suda u Nišu, saopštila je da su osumnjičeni zadržani u pritvoru.- Miloš D. i Vasa A. se sumnjiče za produženo delo primanja mita, dok se Branimir J., osim za primanje mita, tereti i za zloupotrebu službenog položaja. Svi su zadržani u pritvoru do mesec dana - saopštila je Tamara Savić Cvetanović, portparol Višeg suda u Nišu.Ovo je nastavak suzbijanja korupcije u niškoj Policijskoj upravi jer je već šest saobraćajaca suspendovano zbog primanja mita i protiv njih je pokrenut krivični postupak.(M. M. - M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track