UHAPŠEN: Ljubin bivši dečko hteo da ubije njenog nekadašnjeg muža!

Aleksandar Čabarkapa uhapšen u Kaluđerici

UHAPŠEN: Ljubin bivši dečko hteo da ubije njenog nekadašnjeg muža!

Crna Hronika -
Čabarkapi se na teret stavljaju dva pokušaja ubistva, iznude, nasilničko ponašanje i izazivanje požara

BEOGRAD - Kao španska serija! Aleksandar Čabarkapa (32), bivši dečko učesnice „Farme“ Ljube Pantović, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije Ljubinog bivšeg muža Karađorđa Subotića! Policija je, kako Kurir saznaje, juče privela i Ljubinu ćerku Aleksandru (16), ali je ona posle saslušanja puštena kući.- Osim za pokušaj ubistva Subotića, Čabarkapa i pripadnici njegovog klana sumnjiče se i za pokušaj ubistva Bobana K. iz Beograda, kome su postavili eksploziv pod automobil. Na eksplozivnoj napravi policija je našla Čabarkapine otiske - kaže izvor Kurira iz istrage. Uhvaćen na spavanjuOsim za dva pokušaja ubistva, bivši Ljubin dečko sumnjiči se i da je četiri puta izazvao opštu opasnost, odnosno paljenje, za dve iznude, razbojništvo, nasilničko ponašanje, kao i za držanje dva pištolja bez dozvole.- Lisice na ruke stavljene su i Nemanji M. (23), Miloradu R. (52) i Novici S. (28) - dodaje on i napominje da policija proverava i njihovu umešanost u druga, najteža krivična dela. Akciju hapšenja pripadnici Uprave kriminalističke policije započeli su juče oko šest sati ujutru. - Specijalci su preskočili ogradu Čabarkapine kuće u Kaluđerici i zatekli ga na spavanju. On nije hteo da im otvori vrata, pa su ih policajci razvalili - ispričao je izvor Kurira.Brat pušten Istovremeno, policija je upala i u stan u Sarajevskoj ulici koji je Čabarkapa iznajmio za njega i Ljubinu ćerku Aleksandru.- U njemu je bila samo maloletna Aleksandra, pa je policija pozvala njene roditelje Ljubu i Karađorđa. Stan je pregledan i zapečaćen, a devojka je u pratnji majke saslušana u policiji. Puštena je na slobodu, ali joj je oduzet mobilni telefon, što je njoj teško palo - navodi on. Zajedno s Čabarkapom policija je privela i njegovog brata Željka, ali je on, kao i Aleksandra, ubrzo pušten.- Ne znam zašto su nas hapsili. Nemamo mi nikakve veze s tim što policija tvrdi - rekao je kratko za Kurir Željko. Supruga uhapšenog Aleksandra nije bila raspoložena za razgovor.- Nema tu šta više da se kaže - kratko je rekla njegova zakonita žena Klaudija, dok je Ljuba Pantović za pojedine beogradske medije kazala samo:- Svako dobije ono što je zaslužio!

Munjevito... Specijalci preskaču ogradu Čabarkapinog dvorišta
Munjevito... Specijalci preskaču ogradu Čabarkapinog dvorišta

Nemanja M.
Nemanja M.

Vrlo BrutalniU policiji kažu da su Čabarkapa i njegov klan bili vrlo brutalni i nasilni prema žrtvama. - Sumnja se da Nemanja M. stoji iza brojnih paljevina, kako automobila, tako i jednog ugostiteljskog objekta. U jednom od tih incidenata navodno se i sam zapalio - kaže naš izvor.

Ljuba Pantović
Ljuba Pantović

Zapečaćeno... Stan koji je Čabarkapa iznajmio za sebe i Aleksandru
Zapečaćeno... Stan koji je Čabarkapa iznajmio za sebe i Aleksandru

Karađorđe Subotić
Karađorđe Subotić

Sad je tamo gde mu je mesto!- Ne radujem se ničijoj nesreći i ničijem hapšenju, ali Čabarkapa je sad tamo gde mu je mesto. Preterao je jer je imao „jaka leđa“, a ko stoji iza njega, utvrdiće policija! Upropastili su mi život i dete, smestio mi je zatvor svestan toga da sam ga prepoznao kad mi je zapalio auto - kaže Karađorđe Subotić. On je i dalje ogorčen zbog ćerkine izdaje:- Oprostiću Aleksandri kao roditelj, ali smatram da ona treba da bude svesna svoje gluposti. Jednostavno, to što je ona napravila je velika tragedija, psihološki tragedija, i velika izdaja. Ona je znala da je Čabarkapa hteo da me ubije, bila je tu kad mi je zapaljen auto, čak ga je i prepoznala na snimku. A ipak je počela da se zabavlja s njim... To je za mene totalna nebuloza, smatram to ispiranjem mozga. Promena svesti... Nju je sad preuzela majka i sledi normalna procedura. Ima popravni u školi i mora da završi tu drugu godinu - zaključuje Subotić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track