Najnovije vesti

DOLIJAO: Krao iz manastira Žiča i po prodavnicama!

Drski pljačkaš

DOLIJAO: Krao iz manastira Žiča i po prodavnicama!

Crna Hronika
Kraljevčanin M.J. (28) uhapšen zbog sumnje da je počinio više teških krađa u manastiru Žiča i drugim objektima u Kraljevu

KRALJEVO - Kraljevčanin M.J. (28) uhapšen je zbog sumnje da je počinio više teških krađa u manastiru Žiča i drugim objektima u Kraljevu, kao i zbog jednog razbojništva, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo. Sumnja se da je M.J. tokom jula i avgusta ove godine izvršio tri teške krađe na štetu manastira Žiča, kao i jednu krađu tako što je u ovom manastiru sa jednog objekta demontirao i ukrao više oluka, kao i elektromaterijal iz jedne prostorije.

Osumnjičeni je na štetu R.P. iz Kovača kod Kraljeva iz pomoćnih prostorija ukrao prehrambene artikle, posuđe, servise i druge vrednije predmete, dok je u Domu društvenih organizacija u Kraljevu iz privatne firme "BSN Net" vlasnika B.V. iz Vrnjačke Banje, ukrao četiri akumulatora.

M.J. je takođe 20. marta ove godine, u rano jutro, maskiran kapuljačom i uz pretnju nožem prodavačici u "DOO Maksi diskontu" u Nušićevoj ulici u Kraljevu, ukrao novac od pazara iz fiskalne kase. Najveći deo ukradenih predmeta M.J. je prodao firmi za otkup sekundarnih sirovina u Ribnici kod Kraljeva, trošeći novac za svoje potrebe. Posle policijskog zadržavanja, istražni sudija Osnovnog suda je osumnjičenom M.J. odredila pritvor do 30 dana.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...