CVETANOVIĆ PRIZNAO: Za ubistvo Nikole Bojovića dobio 30.000 evra

Ime nalogodavca nije otkrio

CVETANOVIĆ PRIZNAO: Za ubistvo Nikole Bojovića dobio 30.000 evra

Crna Hronika -
Inspektorima kriminalističke policije CG prilikom prvog saslušanja, navodno, rekao da zna zašto je uhapšen, te da je on osoba koja je pucala na Bojovića

PODGORICA - Osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića, Saša Cvetanović, prilikom hapšenja u Crnoj Gori priznao je da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret i da je za ubistvo dobio 30.000 evra.

Cvetanović je inspektorima kriminalističke policije prilikom prvog saslušanja, navodno, rekao da zna zašto je uhapšen, da je on osoba koja je pucala na Bojovića i da je za to dobio 30.000 evra, ne precizirajući od koga je dobio novac.

Međutim, kada mu je predočeno da ga Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije traži zbog dve krađe, a da dokazi za likvidaciju Bojovića nisu stigli, ali da se on sumnjiči za likvidaciju, odlučio je da se brani ćutanjem.

Cvetanovć je, nakon ubistva Bojovića, na osnovu falsifikovanih dokumenata, ušao u Crnu Goru, gde je u podgopričkom naselju Tološi i uhapšen 28. avgusta u zajedničkoj akciji MUP-a Srbije i Crne Gore. Sumnjiči se da je direktni izvršilac ubistva rođenog brata vođe zemunskog klana Luke Bojovića, Nikole, ubijenog 29. aprila u centru Beogradu naočigled prolaznika kada je u njega, prilikom izlaska iz pekare, ispaljen veliki broj metaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track