PAKLENI PLAN: Hercegovački kriminalci planirali obračun sa policijom!

Akcija Šetač

PAKLENI PLAN: Hercegovački kriminalci planirali obračun sa policijom!

Crna Hronika -
Kriminalci su planirali da postavljanjem eksploziva pod vozila obračunaju sa policijom zbog hapšenja vođe klana Zorana Tubića!

BANJALUKA - Hercegovački kriminalci odlučili su da se obračunaju i osvete policiji, pošto je u akciji „ Šetač“ uhapšen vođa klana Zoran Tubić i zaplenjeno šest vozila. Ono što su planirali trebalo je da liči na teroristički napad.

Naime prema saznanjima policije Miloš Š.(21) nameravao je da eksplozivom u vazduh digne policijski automobil i policajce u njemu. Na meti napadača trebao je biti i načelnik kriminalističke policije Bojan Dabić, koji je prema oceni kriminalaca bio glavni krivac što je vođa grupe Zoran Tubić uhapšen.

-Nakon sprovedenih aktivnosti na terenu, ova operativna saznanja su se pokazala kao tačna. Da su ostvarili plan ovo bi izazvalo nesagledive posledice po policiju i građane, rekao je Dragan Nosović Načelnik PU Trebinje.

Policija je uhapsila Miloša Š. Zbog spremanja napada, ali ga je posle saslušanja istražni sudija Milan Bosić pustio na slobodu, jer nije bilo dovoljno dokaza za pritvor. Ovoj odluci se protivilo tužilaštvo, a Bosić je izjavio da ništa nije završeno jer je ostalo vreme i za žalbu na ovu odluku.

Uprkos ovoj odluci policija je navela da će i dalje sankcionisati one koji krže zakon.

http://www.youtube.com/watch?v=_GSbz8vFiDo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track