NAPAD MAČETOM: Pritvor osumnjičenima za povređivanje maloletnika

Rasvetljen slučaj

NAPAD MAČETOM: Pritvor osumnjičenima za povređivanje maloletnika

Crna Hronika -
On se sumnjiči da je predmetom nalik maloj kosi, naneo teške telesne povrede šesnaestogodišnjem Novosađaninu, koji mu je neposredno pre toga naneo lake telesne povrede istom kosom

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija je rasvetlila tuču petorice momaka u kojoj su jednom od maloletnika, oštrim predmetom nalik maloj kosi, nanete teške telesne povrede, a kako je saopšteno, uhapšen je sedamnaestogodišnji maloletnik iz Sremske Kamenice.

U saopštenju Policijske uprave Novi Sad, navodi se da se osnovano sumnja da je maloletnik izvršio krivično delo teška telesna povreda.

On se sumnjiči da je predmetom nalik maloj kosi, naneo teške telesne povrede šesnaestogodišnjem Novosađaninu, koji mu je neposredno pre toga naneo lake telesne povrede istom kosom.

"Takođe, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu drugog sesnaestogodišnjeg maloletnika, policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati za N.T. (19), iz Sremske Kamenice, dok se protiv njegovog sugrađanina S.P. (19), krivična prijava podnosi u redovnom postupku", kaže se u saopštenju.

Sedamnaestogodišnjak i N.T. će u zakonskom roku sa krivičnom prijavom, biti dovedeni na saslušanje dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, a o navedenoj pravnoj kvalifikaciji radnji izvršenja osumnjičenih, izjasnilo se nadležno javno tužilaštvo u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track