AKTIVISTI SNS U AKCIJI UKLANJANJA GRAFITA Radojičić: Nećemo ružiti grad predizbornim plakatima
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Naprednjaci spremni za beogradske izbore

AKTIVISTI SNS U AKCIJI UKLANJANJA GRAFITA Radojičić: Nećemo ružiti grad predizbornim plakatima

Izbori 2018. -

Aktivisti i predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" danas će na 10 lokacija u Beogradu očistiti grafite sa fasada zgrada, rekao je prvi na toj listi Zoran Radojičić i dodao da ta lista neće lepiti predizborne plakate po fasadama.

"Mi smo se dogovorili da našim plakatima nećemo ružiti grad, da nećemo lepiti predizborne plakate. Pozivamo i ostale učesnike izborne kampanje da na isti način se opredele i da na isti način ne ruže grad u toku kampanje. Tako ćemo pokazati da imamo isti stav i da možemo zajedno da ulepšamo grad", rekao je Radojičić.

I gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da tokom kampanje za beogradske izbore SNS neće lepiti plakate i propagandni materijal, kako bi grad ostao čist i uređen.

Dodao je da je u protekle četiri godine Beograd postao "lepši, uređeniji, čistiji, sređeniji", te da je sređen centar grada, rekonstruisano više od 200 fasada, uređen Obilićev i Kosančićev venac.

"Beograd je lepši i čistiji samo onoliko koliko svako od nas vodi računa o njemu, razume da je to naš dom i kuća, da se ne pišu grafiti i ne bacaju otpatci po ulicama", istakao je gradonačelnik.

On je rekao da je cilj danas započete akcije da se podigne svest građana da žive u gradu koji bi trebalo da gledaju kao svoj dom.

U čišćenju grafita, zajedno sa gradonačelnikom i aktivistima, učestvovao je i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Lepomir Ivković.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Tanjug/Filip Krainčanić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track