RADIKALI U KAMPANJI ZA PRESTONICU Damjanović: Rešićemo problem povezivanja Lazarevca i Beograda
Foto: Promo

SRS spremna za izbore 4. marta

RADIKALI U KAMPANJI ZA PRESTONICU Damjanović: Rešićemo problem povezivanja Lazarevca i Beograda

Izbori 2018. -

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović razgovarao je sa kandidatima za gradske odbornike iz Opštinskog odbora SRS Lazarevac i tom prilikom iznet je detaljan plan razvoja te opštine.

"Ceo Lazarevac i ceo Beograd mi želimo da vodimo na srpski način, a to znači da se ponašamo domaćinski, da ravnomerno razvijamo sve opštine, nebitno da li su one centralne ili prigradske. Takođe, moramo rešavati nagomilane ekološke probleme, da otklonimo eventualne uzroke koji mogu izazvati katastrofu. Mi imamo rešenje i za te probleme," istakao je Damjanović.

Drugi problem, kaže on, je saobraćajno povezivanje Lazarevca sa Beogradom, zapravo jedna vrsta integracije. Lazarevac je gradska beogradska opština kojoj se moraju vratiti određene nadležnosti, navodi Damjanović.

"Mi smo još prošle godine ponudili i rešenje problema legalizacije, a kroz rešavanje tog problema izdvojena sredstva građana ostaju u budžetu Opštine Lazarevac. Ono što plaćaju ostaće opštini, a neće ići gradu. Radikali imaju dosta već spremnih rešenja," kaže Damjanović.

Kako kaže, kandidati Opštine Lazarevac, Opštinskog odbora SRS boriće se srčano kako za čitav Beograd, tako i za Lzarevac, najudaljeniju beogradsku opštinu i koja na ovaj način ne može da funkcioniše.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track