KAKAV ŠAMAR ŠAĆIRIJU! AKO SI VEĆ TOLIKI PATRIOTA... Luka Milivojević sa par rečenica brutalno odgovorio Albancima iz švajcarskog tima (KURIR TV)
Foto: Starsport©

šmekerski

KAKAV ŠAMAR ŠAĆIRIJU! AKO SI VEĆ TOLIKI PATRIOTA... Luka Milivojević sa par rečenica brutalno odgovorio Albancima iz švajcarskog tima (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

- Ne padamo na vaše provokacije - poručio je Luka Milivojević Albancima iz reprezentacije Švajcarske dva dana pred meč drugog kola grupe E na Svetkom prvenstvu u Rusiji.

Srpski fudbalski reprezentativac smatra da on i saigrači u petak uveče ne smeju da padnu na, kako kaže, smešne pokušaje provokacija Šaćirija i Džake, kao što je stavljanje kosovske zastave na kopačke.

- Ma meni je to smešno, mislim da je Mitar rekao jednu jako lepu stvar, ako su oni već tolike patriote zašto ne igraju za tu zemlju? S druge strane oni pokušavaju na sve načine da nas provociraju, mi samo ne treba da se spuštamo na taj nivo, gledamo sebe, fokusiramo se na igru i damo maksimum. Ne bih previše ulazio u te nefudbalske stvari. Ono što bude na terenu biće, imamo i pomoć VAR tehnologije, nemamo razloga za brigu - bio je jasan Luka.

O timu Švajcarske kazao je sledeće:

- Kvalitetniji su od Kostarike. Međutim, može da bude lakša utakmica od prve. Zavisi kako uđemo u utakmicu. Oni igraju u top klubovima. Nije mala stvar uzeti bod Brazilu. Imamo još tri dana da ih analiziramo - kazao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track