PROVOKACIJA, SKRIVENA PORUKA ILI ŠALA? I dok se priča o novom imidžu Kristijana Ronalda, on otkriva šta je jedina istina!
Foto: Reuters

čuvena bradica

PROVOKACIJA, SKRIVENA PORUKA ILI ŠALA? I dok se priča o novom imidžu Kristijana Ronalda, on otkriva šta je jedina istina!

Mundijal 2018 -

Nije se samo pričao o četvrtom golu koji je Kristijano Ronaldo juče postigao na Mundijalu, već i o njegovom novom imidžu.

I prva asocijacija mnogih bila je da njegova brada nosi skrivenu poruku! Jedni misle da je poruka upućena Lionelu Mesiju, koji se u jednoj reklamnoj kampanji pojavio sa jarcem.

No, drugi misle da ovo nije provokacija aregntinskog asa (iako je i kada je postigao gol na prvom meču Mundijala Ronaldo gladio bradu), već da engleska reč za "jareću bradu" kako je mi zovemo asocira na skraćenicu GOAT - Greatest of All Time, čime bi on da pokaže da je najbolji!

Ipak, on je imao sasvim drugačije objašnjenje.

- Ova bradica? To je šala koju sam imao sa Kvarežmom. Bili smo u sauni i počeo sam da se brijem i ostavio sam bradicu. Rekao sam da ću je, ako postignem gol, ostaviti do kraja turnira. To mi je dalo sreću, postigao sam gol na utakmici protiv Španije, a postigao sam ga i danas, tako da bradica ostaje - izjavio je Ronaldo nakon meča sa Marokom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SA NAVIJAČIMA ŠVAJCARSKE, BRAZILA I SRBIJE: Sergej, Novak i TEŠKA utakmica! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track