I BOSANCI UČESTVUJU NA MUNDIJALU

SELEKTOR SRBIJE U SJAJNOM RASPOLOŽENJU PRED VAŽAN MEČ: Navijači Orlova, oduševićete se! Evo šta je Krstajić obećao u slučaju pobede nad Švajcarskom (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da će biti taktičkih promena u predstojećem meču protiv Švajcarske, ali da njegova ekipa neće odstupiti od svog stila igre i poručio navijačima da budu spokojni jer su igrači željni da se ponovo dokažu.

"Biće taktičkih promena, ali nećemo odstupati od našeg sistema i stila igre. Igrači su maksimalno spremi i daće sve od sebe, biće agresivni i igrački raspoloženi, ali i fer plej kao i protiv Kostarike", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Kalinjingradu.

1 / 11 Foto: Dado Đilas

Srbija sutra od 20.00 u Kalinjingradu igra protiv Švajcarske meč drugog kola Grupe E Svetskog prvenstva.

"Švajcarska je taktički dosta dobro potkovana, imaju selektora koji su dugo sa njima, znamo šta su im vrline dobro smo ih analizirali, kao što su i oni nas verovatno.. Biće sutra žestoko", rekao je Krstajić.

Krstajić je pitanje stranog novinara o mogućim tenzijama na utakmici pošto u reprezentaciji Švajcarske igra nekoliko igrača poreklom sa Kosova dočekao s osmehom.

"Rekao sam 100 puta, reći ću i 101. Politika me uopšte ne zanima. Ovde smo došli zbog sporta, da prezentujemo zemlju na najbolji način, ostalo je skroz nebitno što se naš tiče", rekao je Krstajić.

Krstajić je bio u sjajnom raspoloženju, pa se i našalio:

"Imamo još jednog predstavika na Svetskom prvenstvu - Bosnu. Ja sam iz Zenice, a selektor Švajcarske Vladimir Petković je iz Sarajeva".

Selektor Srbije je naveo da se nacionalni tim u Rusiji oseća kao kod kuće i zahvalio je ruskim navijačima na podršci u meču protiv Kostarike.

"Bili su nam vetar u leđa, što želimo i sutra protiv Švajcarske... Sasvim je normalno da navijamo za našu braću Ruse, tako je bilo, tako će i ostati", rekao je Krstajić.

Upitan šta je njegova poruka navijačima Srbije pred sutrašnji meč, Krstajić je rekao:

"Poruka je da budu spokojni, da su igrači zdravi, orni i željni da se ponovo dokažu sutra".

Na kraju, selektor "orlova" je obećao:

"Poznato je da volim da zapevam. Samo da pobedimo, neće mi biti problem da pevam"!

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track