Najnovije vesti

POČINJE TOTALNI FUDBAL: Saznajte šta nas sve čeka u daljem toku Mundijala i uživajte u ukusima najboljih srpskih proizvoda
Foto: Promo

Fudbal i degustacije

POČINJE TOTALNI FUDBAL: Saznajte šta nas sve čeka u daljem toku Mundijala i uživajte u ukusima najboljih srpskih proizvoda

Mundijal 2018

Sutra će biti dan neverovatno bogat događajima i zato posetite Ušće SC i uživajte u različitim sadržajima i zanimljivim degustacijama.

Što se fudbala tiče, od sutra sve kalkulacije padaju u vodu! Sve što smo dosad videli u Rusiji više ne važi! Svi imaju podjednake šanse za prolaz dalje! Naš gost pre i posle utakmice biće Vladimir Novaković, jedan od najboljih poznavalaca danskog i francuskog fudbala. On će nam otkriti gde su slabosti Skandinavaca pred meč s komšijama u nedelju. Na koje igrače treba da obratimo pažnju, a što se tiče sutrašnjeg meča „galskih petlova“ i „gaučosa“, tu je sve moguće! Nakon prvih eliminacionih mečeva, čućete i Vladimirovu stručnu analizu onoga što smo gledali i onoga što nas još očekuje na Mundijalu!

 

Ako volite da upoznajete nove ukuse, da se podsetite starih, istražujete nove proizvode i delite svoje iskustvo s drugim ljudima, onda je za vas idealan KoVoli.com, kao sinonim za dobre domaće brendove.

 

Kurir vam nudi priliku da u društvu pravih prijatelja u Ušće SC, u okviru „Doživi prvenstvo“, istražite nove ukuse Srbije, da naučite više o lokalnoj kulturi hrane i načinu proizvodnje, kao i tome kako se koristi servis za poručivanje i dostavu KoVoli.com.


BUDI SAOSEĆAJAN

 

Neguj razumevanje i empatiju, jer tako se radost duplira.

 

 

Sutra možete pratiti i dva panela:

 

PRVI - od 14 do 15 časova - Zanatska proizvodnja hrane i pića, hobi ili biznis?

 

Gosti: Ivana Stanković, profesionalna manekenka i vlasnica brenda „Black look - beli luk crne boje“, i Uroš Zaklanović, upravnik i suvlasnik zanatske pivare „KAŠ Balkan Brewtopia“ iz Zemuna.

 

DRUGI - od 16 do 16.30 časova - Kakva je to hrana sa zaštićenim geografskim poreklom?

 

Gosti će biti Stevica Marković iz leskovačkog sela Brestovac, koji proizvodi jedan od najomiljenijh proizvoda u Srbiji – leskovački ajvar, i Goran Marković, koji okuplja preko 50 zadrugara koji su stvorili brend „Kačerski med“.

 

foto: Promo

U 16.45 do 17 časova možete pratiti i live panel - Kupovina hrane putem interneta i upoznati se sa vlasnikom KoVoli.com Vasilijem Ćetkovićem.

 

Tokom dana, pripremili smo i čitav niz zanimljivih degustacija:

 

Od 12.30 do 15 časova - Black look i KAŠ pivo

Od 15.30 do 17 časova - Leskovački ajvar i Kačerski med

 

Pratite naše degustacije sve do 3. 6. i uživajte u najboljim ukusima Srbije.

 

Probaj. Naruči. Uživaj.

Doživi Srbiju! Doživi prvenstvo!