HRVATSKI JUNAK IZ SENKE KOJI OTKIDA NA SAŠU MATIĆA! Zbog njega je zvezda Milana izbačena iz reprezentacije! Bio je na korak od Zvezde, a sada teroriše rivale na Mundijalu! (VIDEO)
Foto: Reuters

Najveći mamićev promašaj

HRVATSKI JUNAK IZ SENKE KOJI OTKIDA NA SAŠU MATIĆA! Zbog njega je zvezda Milana izbačena iz reprezentacije! Bio je na korak od Zvezde, a sada teroriše rivale na Mundijalu! (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Reprezentacija Hrvatske večers od 20 časova igra protiv Danske meč osmine finala Svetskog prvensva u Rusiji

Reprezentacija Hrvatske je definitivno najveće iznenađenje Mundijala U Rusiji. Vatreni su zabeležili tri pobede u možda najtežoj grupi na SP i u osmini finala važe za favorita na meču protiv Danske (20.00).

Svi pričaju o majstorijama Modrića, Rakitića, Perišića... A mnogi zaboravljaju da su Hrvati na Mundijal došli zahvaljujući napadaču Hofenhajma - Andreju Kramariću.

foto: Reuters

Malo ko je verovao u ovog sjajnog fudbalera iz Zagreba koji je ponikao u Dinamu. Kod Zorana Mamića je bio zakucan za klupu. Slali su ga na pozajmicu u Lokomotivu u kojoj je igrao sjajno... Vratio se u Dinamo ali ponovo nije dobio priliku. Mamić ga se odrekao i to je možda i najveći promašaj u karijeri prvog čoveka Dinama.

Prelazak u Rijeku je bio pun pogodak. Terorisao je protivničke golmane. Čak je ušao u trku sa Ronaldo za Zlatnu kopačku koja se dodeljuje najboljem strelcu svih liga na svetu.

Nakon toga je prešao u Lester, gde nije dobijao šansu, pa se ubrzo preselio u Hofenhajm. Našao je klub i ligu koja mu odgovara i počeo je sjajno da igra. Odmah je usledio zaslužen poziv za nacionalni tim.

foto: Reuters

U kvalifikacijama je bio junak Hrvatske. Postigao je dva gola protiv Ukrajine u odlučujućem meču za plasman u baraž, a onda je u baražu zatresao mrežu protiv Grčke. Da nije bilo njega, Hrvatska bi sa TV ekrana pratila Mundijal u Rusiji.

2010. godine, kada je na klupi Crvene zvezde bio Robert Prosinečki, Kramarić se dovodio u vezu sa klubom sa Marakane. Robi je hteo da ga dovede, a i sam Andrej je tada izrazio želju da zaigra u crveno-belom dresu. Međutim, nije došlo do saradnje.

foto: Reuters

Na Svetskom prvenstvu u Rusiji došlo je do incidenta u Hrvatskoj reprezentaciji. Kalinić je izbačen iz tima i poslat kući. Fudbaler Milana se pobunio što Kramarić dobija šansu pre njega, iako je Kramarić imao daleko uspešniju sezonu od fudbalera italijanskog tima. Kalinić je poslat kući, a Hrvati su nakon toga razbili Argentinu i savladali Island.

Zanimljivo, hrvatski napadač voli da sluša srpsku muziku. Veliku pažnju privukao je kada je na Instagramu postavio video iz svlačionice nakon pobede nad Ukrajinom. Na njemu sa dosta emocija peva čuveni hit Saše Matića: "Kralj izgubljenih stvari".

foto: Reuters

Navijači Hrvatske se uzdaju u popularnog "Kramu" na meču protiv Danske, koji je na programu večeras od 20 časova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BOEMSKA DUŠA: Evo kako Miha sa suprugom lumpuje uz narodnjake na jahti (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track