VELIKO FINALE I ŠTA NAM JE MUNDIJAL SVE DONEO: Sumiraćemo šta smo sve uradili u poslednjih mesec dana i igraćemo najbolje igre
Foto: Kurir

Fudbal i svet porodičnih igara

VELIKO FINALE I ŠTA NAM JE MUNDIJAL SVE DONEO: Sumiraćemo šta smo sve uradili u poslednjih mesec dana i igraćemo najbolje igre

Mundijal 2018 -

Danas u emisiji od 16.30 časova gost će nam biti proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Boško Janković. Sa njim ćemo razgovarati o tome ko ima veće šanse da se popne na fudbalski tron. Odmah nakon velikog finala sumiraćemo šta smo sve uradili u poslednjih mesec dana u okviru našeg velikog projekta “Doživi prvenstvo”, ko je plakao za Argentinom, koliko je gostiju imala naša emisija u Ušće SC i zašto ste svi bili uz Kurir TV u poslednjih mesec dana.

foto: Kurir

Pored toga, Kurir i Ušće SC vas pozivaju na uživanje u sa najpoznatijim igrama za decu. Samo danas od 12 do 16 časova uživajte uz Dexy Co Kids Mesijev set za fudbal. Na posebnim fudbalski terenima ispred Ušće SC moći ćete da žonglirate, driblujete, vežbate dodavanje i napade pred finalnu utakmicu na Svetskom prvenstvu. Uz to, moći ćete da se družite i sa omiljenim likovima iz Super Wingsa.

IZABERI ENTUZIJAZAMi uživaj u igri kao dete.

Dođite u Ušće SC na najbolji vikend provod za čitavu porodicu.

Samo još danas sa nama će ispred Ušće SC biti i brend “Zlatiborac”. Pridružite nam se u degustaciji najlepših proizvoda kompanije “Zlatiborac” i uz različite igre uživajte u ukusu prirode.

Doživi igru! Doživi zabavu! Doživi ukuse!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track