UHAPŠEN MANIJAK: Mačetom iskasapio četvoro dece i ženu

Masakr u Bruklinu

UHAPŠEN MANIJAK: Mačetom iskasapio četvoro dece i ženu

Planeta -
Horor Ćao Džen Li (37) i njene mališane Lindu (9), Ejmi (7), Kevina (5) i Vilijama (1) brutalno ubio psihički oboleli rođak (25)
1 / 4

NJUJORK - Zavijeni u crno.Amerikanku kineskog porekla Ćao Džen Li (37) iz Sunset parka u Bruklinu, njujorškoj četvrti, i njeno četvoro dece Lindu Džuo (9), Ejmi Džuo (7), Kevina Džua (5) i Vilijama Džua (1) brutalno je mačetom i makazama iskasapio njihov rođak (25), čije ime nije objavljeno. Monstrum je na licu mesta ubio troje mališana, koji su po telu imali višestruke ubode i posekotine, a majka i petogodišnji Kevin podlegli su povredama u bolnici. Čitav Bruklin zavijen je u crno nakon tragedije, a komšije koje su bile svedoci stravičnog incidenta izbuzemljene su nakon onoga što su videle.Hteo da spase porodicu- Sve je bilo kao u horor filmu. Video sam majku i decu bukvalno prekrivene krvlju. Jezivo - rekao je Keni Lin (33), komšija izmasakrirane porodice.Nesrećni otac mališana i muž Ćao Džen došao je kući s posla baš u trenutku kad je policija iznosila tela iz zgrade.- Mislim da je u trenutku izgubio razum. Poleteo je ka ubici i hteo da pomogne svojima. Nije želeo da prihvati ono što se dogodilo. Kad su mu rekli da su svi mrtvi, dobio je histeričan napad. To je bilo strašno gledati. Poznavala sam celu porodicu, često sam posmatrala decu kako trče ovuda i igraju se. Bili su samo mala nevina deca - rekla je uplakana Mej Čan.Prema njenim rečima, ubica je rođak porodice i živeo je s njima u kući. Znalo se da ima psihičkih problema, često je bio sam i samo izlazio ispred zgrade da puši. Međutim, niko nikada ne bi ni pretpostavio da je spreman da počini takav zločin.Ubica uhapšenPoliciju je pozvala rođaka koja je u trenutku masakra bila u kući, ali nju ubica nije povredio. Kad su policajci i Hitna pomoć stigli, on je i dalje bio u kući i nije se uzbuđivao, niti je pokušavao da pobegne.- Iznosili su okrvavljeno telo deteta, a on se nije ni pomerio. Bio je nenormalno miran. Odgovarao je na pitanja policije i nije pokazivao nijedan znak kajanja - rekao je komšija.Inače, policija je na podu kuće pronašla krvavu mačetu i ogromne makaze kojim su počinjena ubistva.

Petoro mrtvih u stanu u ArizoniU jednom stanu u gradu Feniksu u američkoj državi Arizoni pronađeno je pet leševa. Sumnja se da je zasad neidentifikovana osoba ubila četvoro ljudi, a nakon toga izvršila samoubistvo. Tela su pronađena u subotu uveče, ali još nema naznaka kako je do napada došlo, niti su saopštena imena žrtava. Zasad je samo poznato da su među žrtvama dva muškarca, žena i dečak tinejdžer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track