Mladić poginuo žureći u bolnicu kod sestre koja se ubila
Foto: Facebook

Dvostruka tragedija

Mladić poginuo žureći u bolnicu kod sestre koja se ubila

Planeta -
Nesreća se dogodila oko dva časa izjutra, kada je Takerov auto prešao u suprotnu traku i sudario se sa vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera

DETROIT - Riki Taker (20) iz Detroita, poginuo je u saobraćajnoj nesreći dok je žurio u bolnicu nakon što je njegova sestra Brenda (21) izvršila samoubistvo. Inače, samo šest meseci ranije, Riki je, u samoodbrani, ubio svog očuha u vatrenom obračunu.

Nesreća se dogodila oko dva časa izjutra, kada je Takerov auto prešao u suprotnu traku i sudario se sa vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera. Vozač iz drugog automobila zadobio je lakše povrede.

Pola sata ranije, Brenda se nalazila u kafiću koji porodica poseduje i u kome je Riki radio. Uzela je pušku, prislonila je na grudi i pucala.

"Brenda je zgrabila pištolj, a ja sam joj ga sklonio sa čela. Drugi su razgovarali sa njom. Izašao sam napolje, a onda sam samo čuo “pop”. Bilo je grozno, bilo je 8 do 10 ljudi u baru, i svi su to čuli", priča ujak dvoje mladih Edi Falbo.

Riki se u tom trenutku takođe nalazio u kafiću. Nesvestan da je Brenda već preminula, on je svojim kolima krenuo ka bolnici, a nedugo zatim je doživeo nesreću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track