KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO: Srbin zaklao Hrvata, drugome zario nož u srce

Neviđeno surov zočin

KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO: Srbin zaklao Hrvata, drugome zario nož u srce

Planeta -
Stravično ubistvo koje se protekle noći dogodilo u Vrginmostu nadomak Vojnića potresa Hrvatsku

VRGINMOST- Osim što je sukob izbio na međunacionalnoj osnovi između tamošnjeg Srbina i dvojice Hrvata iz Banjaluke, u pozadini priče skriva se i ljubavni trougao, a sve zbog fatalne devojke po imenu Viktorija Jakuš-Mejarec.

Neki sagovornici u Vrginmostu tvrde da je „Viki“, kako se devojka predstavlja na društvenoj mreži Fejsbuk bila intimna sa svom trojicom mladića, prvo sa Dejanom, potom sa Alvinom, a trenutno je u vezi s ubicom Boškom.

U kafiću „Did“ u Vrginmostu videli su se sat i po pre tragedije. Boško Šapić (21) došao je do stola za kojim su sedeli Alvin Horvatić (23) i Dejan Vučković (20) i navodno rekao im: Jebem vam mater ustašku, večeras će padati mrtve glave.

To je posvedočio Bojan Vučković (19), koji se u „Didu“ zatekao u društvu brata Dejana.

- Boško je potegao nož i krenuo na Alvina. Moj brat ga je hteo da spreči. Boško je zamahnuo prema Alvinu, ali je zarezo bratov vrat. Dejan je krenuo prema stepenicama kafića i vikao: zovite hitnu, zovite hitnu, držeći se za ranu iz koje je šikljala krv.

Iz kafića su istrčali ljudi. On nije izdržao, pao je pred samim vratima. Za to vreme Boško je pet puta zario nož u stomak Alvinu Horvatiću. On je isto pao, ali je pokazivao znakove života. Ovaj mu je prišao i zario mu nož u srce. Umro je na licu mesta, a moj brat je do dolaske hitne pomoći iskrvario.

Iz kafića je izletio policajac koji je svladao ubicu, slomio mu ruke i izbio zube. Zadržao ga je do dolaska policije - ispričao je Bojan Vučković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track