VELIČANSTVENO: Pogledajte kako izgleda biti pilot lovačkog aviona!

Let sa Jurofajterom

VELIČANSTVENO: Pogledajte kako izgleda biti pilot lovačkog aviona!

Planeta -
Tokom leta, kada se pilot spusti sa 12.000 na neverovatnih 100 metara, možete videti prelepi krajolik Velsa. Onda pilot kreće da okreće i izvodi manevre, pre nego što sleti na vojni avion. Ovde deluje kao da dodiruje prelepe doline Velsa

LONDON - Fantastičan video koji je snimljen u kokpitu aviona tipa Jurofajter- Tajfun dopušta vam da na trenutak vidite kako je sedeti za upravljačem superbrze vojne letelice.

Šestominutni video, od koga bi i najvećim zaljubljenicima u adreanalin pripala muka, snimio je Metropolis entertejnment.

Avionom je pilotirao potporučnik Džejmi Noris, koji objašnjava pojedinosti dok traje simulacija.

Jurofajter, može da leti veoma visoko i veoma nisko.Tajfun, koji može da preveze dve osobe, pripada 29 vodu Kraljevskog vazduhoplovstva Kongzbija. Tokom leta, kada se pilot spusti sa 12.000 na neverovatnih 100 metara, možete videti prelepi krajolik Velsa. Onda pilot kreće da okreće i izvodi manevre, pre nego što sleti na vojni avion.Ovde deluje kao da dodiruje prelepe doline Velsa...

- Video vam prikazuje kako izgleda biti pilot ove letelice koja može veoma nisko da leti. Prizori su neverovatni, brzina je zastrašujuća a okreti su neverovatni.

Kako moćna mašina - objašnjavaju producenti Metropolis entertejnmenta....dok je ovde iznad oblaka.

Ovaj borbeni avion ima raspon krila od 12 metara, dug je preko 20 a visok oko pet metara. Tajfun je letelica sa dva motora, koja je osmišljena još 1983, a prvi prototip je poleteo 1994. Zove se i Eurofajter, iako je mnogo poznatiji kao Tajfun, kako se zove od 1998.

http://www.youtube.com/watch?v=nhpvwLHH1QY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track