PUTNIKU PUKO FILM: Ministre, ko je lud da kupi Kroaciju erlajnz, pa avioni prokišnjavaju!
Foto: Rojters

"Doživljaj" ni na nebu ni na zemlji

PUTNIKU PUKO FILM: Ministre, ko je lud da kupi Kroaciju erlajnz, pa avioni prokišnjavaju!

Planeta -
Prvi put putnici su ukrcani u avion i nakon nekog vremena zamoljeni da ga napuste zbog kvara. Nakon nekog vremena ukrcali su se u drugi, ali ni taj nije pleteo...

Evo zašto su hrabri putnici Kroacija erlajnza!

Jedan zabrinuti otac poslao poslao je pismo adresirao na ministra saobraćaja Republike Hrvatske, Sinišu Hajdaša Dončića. U njemu je opisao kako se njegov sin suočio sa brojnim problemima tokom leta sa avionom Kroacija erlajnza.

Naime umesto 14, njegov je sin je do konačnog odredišta putovao 36 sati što je bio dovoljan povod da resornom ministru, ali i javnosti ukaže na, kako kaže, katastrofalno stanje aviona u vlasništvu Kroacija erlajnza.

Pismo prenosimo u celini

"Poštovani gospodine Ministre

Ovim putem želim da Vam skrenem pažnju na katastrofalno stanje aviona Kroacija erlajnza. 12.02.2014. let OU 410 za Frankfurt u 6.55 sati odlagan je dva puta.

Prvi put putnici su ukrcani u avion i nakon nekog vremena zamoljeni da ga napuste zbog kvara. Nakon nekog vremena ponovno su se ukrcali u drugi avion. Avion je krenuo prema pisti, postavio se za poletanje, počeo je da se sprema za poletanje a onda se zbog protestvovanja putnika zaustavio.

Pošto je napolju padala jaka kiša, ta ista kiša je u jednom manjem slapu ulazila u avion. Zar je moguće da takav avion puste bez kontrole da poleti?. Nakon upozorenja putnika, stjuardesa je zaustavila pilota da poleti. Strašno!!!! Zar se tako brinemo oko bezbednosti putnika.

Jedan od putnika je bio moj sin koji je u Frankfurtu trebalo da preseda za Tajpej. Ne moram naglasiti da je zakasnio na taj let. Ovo Vam pišem 13.02.2014. u 18 sati. Moj sin je tek pre pola sata došao na krajnje odredište. Na putu je proveo, umesto 14, 36 sati. Nadalje, da brigu oko njega u Frankfurtu nije preuzela kompanija Lufthanza, na naše insistiranje u Zagrebu, bio bi gladan i žedan – ne svojom krivicom.

Smatram da je ovo što se dogodilo katastrofa. Nije ni čudo da Kroaciju erlajnz niko nije hteo da kupi – nije niko lud. Naravno od KA ni reči izvinjenja za nastale propuste. Zar se tako ponaša kompanija koja traži svoje mesto na evropskom nebu.

S poštovanjem Vladimir Matejka"

NE PROPUSTITE:

NIJEDNA PONUDA: Niko neće Kroacija erlajnz

HRVATI U PANICI: Etihad napada Kroaciju Erlajnz!

DRAMA NAD DUBROVNIKOM: Novi incident u dešu Kroacija erlajnza!

Podsetimo, prošle godine dogodio se incident sa avionom Kroacija erlajnza kada se pri sletanju na aerodrom u Cirihu zabio nosom u pistu.

http://www.youtube.com/watch?v=lQXg2stmQtE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track