FATALNA MULA: Bivša Berluskonijeva sekretarica uhvaćena sa 24 kilograma kokaina!
Foto: Twitter

Plakala i kukala pred policajcima

FATALNA MULA: Bivša Berluskonijeva sekretarica uhvaćena sa 24 kilograma kokaina!

Planeta -
Smestili su mi”, govorila je plačući Frederika i dodala da je sa 24 kilograma kokaina zapakovanog u kofer stigla iz Karakasa

RIM – Kada je primetila da je na rimskom aerodromu Fiumićino čeka finansijska policija, manekenka Frederika Đaliardi (31) inače sekretarica bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija krenula je da nariče i kuka.

“ Smestili su mi”, govorila je plačući Frederika i dodala da je sa 24 kilograma kokaina zapakovanog u kofer stigla iz Karakasa. Pretresom manjeg kofera i ranca osim nešto malo odeće i jednog peškira policija je pronašla 21 paket omotan celofanom i selotejpom.

Kada su paketi izvagani cifra je pokazala 24 kilograma čistog kokaina koji na italijnskom tržištu vredi šest miliona evra, a namenjen je bio prodaji u Rimu i Napulju.

Frederika je policajcima ispričala da nema pojma otkuda paketi sa kokainom u njenoj prtljazi i da nije primetila ništa neobično u koferu u kome su pronađeni paketi sa 24 kilograma kokaina.

Zanimljivo je da je Frederika kada su joj lisice stavljene na ruke bila obučena u belu odeću istu onakvu kao što je nosila kada se prvi put pojavila na samitu grupe G 20 u Torontu 2010 godine kada je bila u pratnji Silvija Berluskonija.

Ona je sa njim letela i u Brazil i u Panamu, a u službenu delegaciju bila je svrstana kao pomoćna sekretarica.Zbog toga je Berluskoni došao na udar medija, a on se pravdao da ga je ona molila da stažira i da pomogne Italiji u međunarodnim odnosima.

Zanimljivo da među ženama kojima se okruživao Berluskoni ovo nije bila prva zaplena kokaina.

Sa 18 kilograma uhvaćena je Martsela Polanko 2010 godine u harem kući, zatim popularna Sabina Began koja je svog ljubavnika Silvija tetovirala po gležnju, a družila se sa kosovskim švercerom narkotika Baškimom Nezirijem.Sa kokainom uhvaćena je Eleonora De Vivo iz Milana i Patricia D Adario prostitutka iz Barija koja je snimila Berluskonijeva hvalisanja posle orgija u “ Putinovom krevetu”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track