(VIDEO) DA LI STE SE NASMEJALI: Ovako je predsednik Hrvatske ispričao vic o papi i policajcu!
Foto: Beta

Hteo da bude duhovit

(VIDEO) DA LI STE SE NASMEJALI: Ovako je predsednik Hrvatske ispričao vic o papi i policajcu!

Planeta -
Ivo JosipovićJosipović je prvo publici rekao da su mu uvek govorili da ne zna da priča viceve, ali je on ipak odlučio da zabavi publiku

Hrvatski predsednik Ivo Josipović je na obeležavanju Svetskog dana pripovedanja u Splitu ispričao vic o papi, policajcu i aktuelnom predsedniku najuticajnije opozicione HDZ Tomislavu Karamarku i oduševio Splićane.Ivo JosipovićJosipović je prvo publici rekao da su mu uvek govorili da ne zna da priča viceve, ali je on ipak odlučio da zabavi publiku.

"Papa je došao u Hrvatsku i poželio da malo razgleda Hrvatsku i dođe u Split, jer je čuo da se radi o prekrasnom gradu. Hrvatska vlada, tadašnji ministar unutrašnjih poslova Tomislav Karamarko, dala mu je limuzinu koja ga je vozila od Zagreba do Splita".

Usput, dodao je Josipović koji se izjašnjava kao agnostik, a ne kao katolik, papa je od vozača tražio da malo on vozi, na šta mu je ovaj odgovorio da ne može, jer će dobiti otkaz.

"Ništa se ti, sinko, ne boj, Božji zakon je u mojim rukama", utešio je papa vozača, koji mu je potom ustupio mesto vozača.

Nedugo zatim zaustavio ih je policajac zbog papine prebrze vožnje. Papa otvori prozor, a policajac u šoku odmah pozove Karamarka i kaže mu da je uhvatio papu u prebrzoj vožnji i zapitao šta da uradi.

Kada mu je Karamarko rekao da "da odere svima isto", policajac mu je uzvratio da je u autu važna osoba. Karamarko je zapitao da li je reč o premijeru ili predsedniku države, a ovaj mu je odgovorio da je "u autu sam Bog".

Upitan kako zna da je u autu Bog, policajac je uzvratio:"Pa ko bi drugi imao papu za vozača", ispričao je Josipović.

On je šaleći se na svoj račun rekao da su mu njegovi protivkandidati uvek govorili da ne zna da priča viceve, što je jedan od argumenata zbog kojeg ne bi trebalo glasati za njega.

http://www.youtube.com/watch?v=rtRWJv-vndA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track