(VIDEO) Evo šta se dogodi kada bakici dosadi da svaki čas kosi travu,,,
Foto: Printscreen KCTV5

Pukao joj film

(VIDEO) Evo šta se dogodi kada bakici dosadi da svaki čas kosi travu,,,

Planeta -
Prešla sam šezdesetu, dosta je zalivanja i košenja trave, a sad nešto sasvim drugačije, odlučila Džordžijana Rid iz Kanzas Sitija

KANZAS SITI - Džordžijani Rid (66) iz Kanzas Sitija dojadilo je da kosi travu i održava dvorište, pa ga je pretvorila u ogroman bazen s peskom.

Ona je stvarno kupila 80 tona peska, platila da joj ga dovezu i obilno zasula svaki centimetar dvorišta. Ovo "uređivanje" ju je koštalo 4.00 dolara - uključujući nisku ogradu koja okružuje ovaj veliki bazen s peskom.

"Sad kad sam prešla šezdesetu, shvatila sam da samo 33 godine vlasnica kuće i ne mogu više da kosim travu i zalivam je", odlučila je gospođa Rid.

Njena kućica u pesku na uglu ulica Istočni bulevar Mejer i Volnat sada je toliko upadljiva da je nemoguće ne zapiljiti se u nju. Međutim, Mnogi se žale da se ne uklapa u komšiluk, pa su neke komšije presavile tabak i tužili je. Osim toga, često joj kradu mrežu za odbojku (na pesku, naravno) i ukrase.

"Mislim da kuća izgleda odvratno sa svim onim čudima. Siguran sam da će zbog nje pasti cene nekretnina u kraju", kaže njen komšija Edvin Bizbi.

Ali Džordžijana ne mari za to. Zatakla je u... pesak obaveštenje da nudi 2.000 dolara poštenom pronalazaču ukradenih stvari. Neki je i podržavaju.

"Potpuno mi je prihvatljiva kuća - bazen s peskom", kaže jedna komšinica. Ni gradski oci nisu imali primedbe kad su obišli njeno nesvakidašnje dvorište.

Još kad bi postavila bazen za plivanje, nikada ne bi morala na plažu, komentariše američka KCTV5, koja je napravila prilog.

http://www.youtube.com/watch?v=8GEhxga9pGo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track