UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Zbog nesrećne ljubavi Rus pucao sebi u srce, pao na ručnu bombu i razneo se!
Foto: Printscreen

Zapomaganje devojke nije pomoglo

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Zbog nesrećne ljubavi Rus pucao sebi u srce, pao na ručnu bombu i razneo se!

Planeta -
Sergej Kosolapov posle bezuspešnog ubeđivanja da se preda policiji odlučio da se zbog svađe sa svojom devojkom Jelenom izvršio samoubistvo pucanjem iz pištolja u srce, da bi zatim pao na ručnu bombu iz koje je prethodno izvukao osigurač i razneo se

MOSKVA – Sergej Kosolapov izvršio je jezivo samoubistvo posle svađe sa svojom devojkom Jelenom Maslakovom i kraćeg policijskog ubeđivanja da odustane od suludog čina.

Sergej je tokom svađe svo vreme kod sebe držao pištolj i ručnu bombu i pretio da će se ubiti zbog ljubavnih problema.

Ubrzo je na poziv očevidaca stigla i policija i započela bezuspešn pregovore sa njim. Policajci iz Penza su više puta ubeđivali muškarca da ne oduzme sebi život, ali je svaki razgovor bio bezuspešan.

Kada su videli da samoubica neće da odustane oni su njegovu devojku Jelenu pomerili od njega, a zatim se i pregovarač udaljio na pristojnu daljinu.

Policijska kamera koja je snimala ceo događaj pratila je muškarca kako se posle pomeranja policajaca udaljava nekoliko metara od mesta gde je stajao. Sergej je najpre izvukao udarnu iglu iz ručne bombe, a zatim pucao pištoljem sebi u grudi, da bi onda pao pod granatu koja se aktivirala nekoliko sekundi kasnije.

(Youtube)

http://www.youtube.com/watch?v=agzqaQwSIaU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track