(VIDEO) TRBOSEK HARA BRUKLINOM: Manijak na smrt izbo dečaka (6) u liftu, devojčica (7) kritično
Foto: Printscreen Youtube

Horor u Njujorku

(VIDEO) TRBOSEK HARA BRUKLINOM: Manijak na smrt izbo dečaka (6) u liftu, devojčica (7) kritično

Planeta -
Sumnja se da je isti muškarac dva dana ranije, sa čak 32 uboda nožem, ubio 18-godišnju studentkinju Tanaju Kopland
1 / 3 Foto: Printscreen Youtube

NJUJORK - Nepoznati manijak iz Bruklina nekoliko puta je u liftu izbo na smrt 6-godišnjeg Prinsa Džošuu Avita i njegovu 7-godišnju drugaricu Mikajlu Kejpers koja se bori za život.

Tragedija se dogodila u nedelju predveče, a mališan je proglašen mrtvim u bolnici. Inače, mali Prins rođak je košarkaša Čikago bulsa Tadža Gibsona. Mali Prins i njegova drugarica igrali su se u stanu, a potom smejući se i šaleći krenuli dole na sladoled... Stigli nisu nikada.

http://www.youtube.com/watch?v=Iyr7INLJg6c

U liftu ih je presreo surovi ubica koji im je zapretio da "zavežu" pre nego što je počeo svoj krvavi pir. Muškarac u dvadesetim zarivao im je nož u stomak i grudi dok je lift išao ka četvrtom spratu. Ostavivši ih u lokvi krvi, pobegao je bacivši nož koji su policajci ubrzo pronašli. Sumnja se da je isti muškarac dva dana ranije na smrt, sa čak 32 uboda nožem, izbo 18-godišnju devojku Tanaju Kopland.

“Uništen sam, ne mogu da shvatim, pokušavam da razumem zašto mi je Bog to uradio. Mog sina više nema, on je bio svetlost mog života", jedva je kroz jecaje izustio otac nesrećnog dečaka ponavljajući da ga baš tog dana nije poljubio. Ni stariji brat mališana ne može da shvati šta ih je to snašlo: Za nekoliko dana trebalo je da proslavi rođendan, da napuni 7 godina...

Komšija koji pronašao mališane još ne može da se oporavi od šoka i scene koju je video: To su samo deca, ko tako nešto može da uradi detetu... To su bili drugari moj dece... Majka devojčice koja se bori za život i dalje je u neverici.

Njujorška policija je u međuvremenu raspisala nagradu od 12.000 dolara za informaciju koja bi dovela do hapšenja ovog monstruma. (EPK/KTLA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track