ZLOČIN SE NE ISPLATI: Lopov skočio u žbun da pobegne policiji, kad tamo...
Foto: Rojters, Thinkstock

Kad potera maler...

ZLOČIN SE NE ISPLATI: Lopov skočio u žbun da pobegne policiji, kad tamo...

Planeta -
Hajde što je uhapšen, ukrao je sitnicu i neće zaraditi 20 godina robije, nego se sad na svim društvenim mrežama urnebesno smeju njegovoj gluposti

LIDS - U pokušaju da pobegne policiji, lopov u engleskom gradu Lidsu uskočio je u žbun da se sakrije - i grdno pogrešio.

Zlosrećni Džejmi Braun (29) je upao pravo u osinjak, dom insekata poznatih po neprijatnoj naravi i sposobnosti da nanesu veliki bol.

Pobesneli roj osa smesta je napao uljeza i tako ga izujedao da je nesrećnik izleteo vrišteći i potrčao u zaklon - pravo prema policajcima, piše Jorkširski ivning post.

"Policajci su videli osumnjičenog kako trči prema njima. Sa njega je liptao znoj i trljao je glavu. Ispričao je da je išao kući i da su ga napale ose. Jedna prolaznica je prišla i rekla da je videla s rukavicama na rukama, a one su kasnije pronađene uz akvarijum", izjavila je Loren Haris iz kancelarije lokalnog tužioca.

Baš taj akvarijum Braun je ukrao iz "Hansleta".

Policija Lidsa objavila je tu vest na svom zvaničnom profilu na Fejsbuku.

"Muškarac odgovoran za krađu akvarijuma je priveden. Srećom, svi otoci koje je zadobio do uboda osa već su splasnuli i nije više u opasnosti', poručili su policajci u Lidsu.

Naravno, ovaj status izazvao je niz urnebesno smešnih komentara na račun zlosrećnog lopova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track