Najnovije vesti

Silovao sina, ćerku i unuku

Štajerski monstrum

Silovao sina, ćerku i unuku

Planeta
Austrijanac (66) godinama seksualno zlostavljao svoju decu staru između 10 i 16 godina, njihove drugarice, kao i suprugu

BEČ - Novi Fricl.Austrijanac (66) godinama je silovao celu svoju porodicu, uključujući suprugu, sina, unuku, usvojenu ćerku i njene prijateljice. Sve žrtve, osim supruge, imaju između 10 i 16 godina.Monstruma je, navodno, razotkrila usvojena ćerka. Budući da nije u srodstvu s muškarcem, redovno je odlazila na razgovore u Centar za socijalni rad pokrajine Štajerske. U jednom razgovoru pre mesec dana ona se socijalnim radnicima požalila da ju je Austrijanac više puta silovao, ali da je to radio i njenim drugaricama.Socijalne službe odmah su alarmirale policiju, koja je započela istragu. Tokom ispitivanja, teške optužbe na račun silovatelja iznela je i njegova supruga. Ispostavilo se da on nije silovao samo usvojenu ćerku, već i suprugu, sina i unuku. Žena je policiji ispričala da ju je muž u poslednjih 20 godina više puta silovao, a da je ostale žrtve redovno zlostavljao u poslednje četiri godine.Policija je tek prošle nedelje dobila nalog za hapšenje i stavila Austrijanca u pritvor u Garstenu.Portparol austrijskog tužilaštva Andreas Pehaček izjavio je da uhapšeni negira optužbe.Najmonstruozniji zločini u Austriji1996.Volfgang Priklopil oteo je Natašu Kampuš kad je imala deset godina na putu do škole u Beču. Više od osam godina držao ju je zarobljenu u podrumu njegove kuće u Strashofu. Ona je uspela da pobegne u avgustu 2006. Istog dana Priklopil se ubio bacivši se pod voz.

2008.Ceo svet je bio šokiran monstruoznim postupcima Jozefa Fricla, koji je svoju ćerku Elizabetu 24 godine držao zatvorenu u podrumu porodične kuće u Amštetenu. Fricl je sa svojom ćerkom dobio sedmoro dece, od kojih je jedno umrlo. U kući u čijem je podrumu bila zatočena Friclova druga porodica živela je njegova žena sa dvoje dece.

2011.U avgustu uhapšen je čovek (80) koji je 41 godinu seksualno i fizički zlostavljao dve ćerke omete u razvoju. Nakon što je uhapšen, žene od 53 i 45 godina ispričale su policiji da ih je otac držao u maloj sobi u porodičnoj kući i da ih je silovao od 1970.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...